Napad preko bakterija!

Sljedeći napad će biti preko bakterija! – Donosimo skraćeni intervju na AUF1 TV-u s analitičarem i liječnikom dr. Heiko Schöning-om, koji je 2018. godine predvidio da će nam akteri globalnog organiziranog kriminala priuštiti takozvanu corona pandemiju.

U ovom intervjuu, iz 10-tog mjeseca 2023. godine, govori o svom istraživanju na temelju kojeg je zaključio da će isti akteri ponoviti cijelu priču, samo što će ovaj put to biti napad preko bakterija.

On navodi i imenuje organizacije i ljude koji su dio tog globalnog zločinačkog pothvata. Cijela ta priča seže daleko u prošlost, pa je tu i povezanost s navodnim antraks napadom i sa skandalom oko cjepiva protiv antraksa. Isti ljudi su u igri, i tada, i sada.

Dr. Schöning je izdao nekoliko knjiga na temu corona plandemije i na temu sljedećeg napada preko bakterija, aktivno je širio istinu i progovarao tijekom corona terora, za što je često bio progonjen od strane državnog aparata. Njemačka policija ga je nekoliko puta privodila, ali nikada nije bio optužen, očito se uvijek radilo o klasičnom zastrašivanju policijske države, u koju se Njemačka nedvojbeno pretvorila tijekom corona terora.

Izvor:
www.kla.tv/27263