Naravno da sam se cijepio!

Naravno da je cijepljen i busteriran! Iako ga ruka boli već sedam mjeseci nakon drugog cijepljenja – išao je i na treću. Zna da mu je cjepivo ubilo oca i prilično jasno to i kaže, ali odanost i poslušnost prema globalističkim gospodarima je jača od svega, pa i od veze otac-sin. Ponosno kaže kako je sam napravio procjenu rizika i naravno, cijepio se s tri doze! S čim je napravio procjenu rizika? S tim malim ameba mozgom koji je cijeli ispečatiran s WHO, WEF i farma pečatima?

Eto, to je slika i prilika današnje Njemačke i njhovih političara. Nekad jaka, organizirana, demokratska država. Svima nam je Njemačka bila pojam za blagostanje, organiziranost, pravednost. Sad je Titanik u rukama globalističkih psihopata i njihovih marioneta, poput ovog jadnika, koji baš nema sreće s razmišljanjem. Taj će mali sramotni uhljeb braniti interese farma kartela do zadnje kapi krvi. Ni obitelj mu nije sveta, odrekao se vlastitog oca zbog svojih nemoralnih interesa i želje da se dodvori političko-farmaceutskoj nemani.

Takvi nemoralni i koruptni ljudi su trenutno u svim vladama diljem svijeta. To su te uzdanice i poslušnici Klaus Schwaba, koji se otvoreno hvali da je WEF „penetrirao u sve vlade“ i da svugdje imaju svoje ljude. I mi se možemo pohvaliti krasnom garniturom globalističkih poslušnika koji nas, na čelu s omiljenim AP-om, vode u propast. Nema straha od vanjskih neprijatelja, ovi što nas vode, oni su i više nego kompetentni da nas unište.