Ne postoji stvarna klimatska kriza!

Ne postoji stvarna klimatska kriza! – Legendarni govor nobelovca John Clauser-a na konferenciji Quantum Korea 2023 (Quantum Jump into the Future) u kojem je fabricirani klimatski narativ nazvao pravim imenom – pseudoznanošću i prijevarom!

U nekoliko minuta svog govora izrekao je srž lažnog klimatskog narativa, te kako je nastao i tko ga i zašto podržava.

Kaže da je svijet preplavljen i zasićen pseudoznanošću i znanstvenim dezinformacijama, koje razni poslovni manageri i političari vrlo lako prihvaćaju, a nerijetko su i sami začetnici istih.

Koristeći marketing, spinove i propagandu, laž postaje istina.

Za ChatGPT kaže da je glavni promotor propagande te da može lagati i varati bolje čak i od svojih ljudskih mentora.

Osvrnuo se na osnivanje Međunarodnog panela za informacijski okoliš od strane Nobelove fondacije, koja je to tijelo osnovala po uzoru na UN-ov Međunarodni panel za klimatske promjene (IPCC). Prema Clauseru, to im je velika greška, jer je IPCC jedan od najgorih izvora opasnih dezinformacija.

Clauser ističe: „Ne postoji stvarna klimatska kriza i klimatske promjene ne uzrokuju ekstremne vremenske pojave!“

John Francis Clauser (rođen 1. prosinca 1942. godine) je američki teorijski i eksperimentalni fizičar poznat po doprinosima osnovama kvantne mehanike. Clauser je 2022. godine dobio Nobelovu nagradu za fiziku, zajedno s Alainom Aspectom i Antonom Zeilingerom “za eksperimente s upletenim fotonima, utvrđivanje kršenja Bellovih nejednakosti i pionirsku kvantnu informacijsku znanost”.

Link za cijelu konferenciju:
https://www.youtube.com/watch?v=1pbCGm2vdqw

#KlimatskePrijevare #StopKlimatskomAlarmizmu

Izvor: