insekti i bube za jelo

Neka jedu bube!

Neka jedu bube! – Donosimo isječak s konferencije koju je organizirala medijska kuća Epoch Times u sklopu svoje popularne emisije „Facts Matter“. Novinar Epoch Times prikazuje podatke iz kojih je vidljivo da globalisti dugo planiraju kako bi nas natjerali da jedemo, za nas vrlo štetne, kukce i insekte.

Postoji izvještaj UN-ove organizacije za hranu i poljoprivredu iz 2013. godine u kojem je detaljno razrađeno kako nas planiraju natjerati da jedemo bube. Izvještaj bi se komotno mogao nazvati: Neka jedu bube! Unutra čak piše da su zapadnjaci prilično izbirljivi u izboru hrane, te da neće tek tako pristati na kukce i insekte. Pa su zato razradili strategiju, kažu morat ćemo napraviti veliku propagandnu kampanju kako bi ih pridobili. Također planski idu na indoktrinaciju djece po školama. Ovome treba dodati i plansku nestašicu hrane, koju sada vidimo i u Hrvatskoj preko istrebljivanja svinja.

To su tri vrlo učinkovita načina: propaganda, indoktrinacija djece i glad.

Zapravo, sve nacionalne i lokalne politike vode do UN-ovih i WEF-ovih planova, sve na kraju završava na Agendi 2030. Sve nacionalne vlade na svijetu su 2015. godine potpisale Agendu 2030. Glavni tajnik UN-a ju je nazvao „glavnim planom za čovječanstvo“. Posebno je istaknuta jedna rečenica koja se ponavlja puno puta: „nitko neće biti izostavljen“. Drugim riječima, nitko se neće sakriti niti spasiti od prekrasne budućnosti koju su nam zamislili naši globalistički dobrotvori, nakon što provedu svoj Veliki reset i uspostave Novi svjetski poredak.

Daleko od toga da vlade i takozvani stručnjaci ne znaju da je za ljude konzumiranje insekata vrlo opasno i štetno za zdravlje. Studija iz 2017. godine, koju je financirala američka vlada, pokazuje da će „hitin u kukcima izazvati da urođeni ljudski imunitet generira oluju upalnih citokina koji ozljeđuju organe i u dugotrajnim situacijama dovode do smrti, multiple skleroze, sistemskog lupusa i raka.“

Cilj nije spasiti planetu, niti klimu, ne radi se o održivosti, o globalnom zatopljenju i svim tim floskulama kojima nas obasipaju mediji, cilj je porobljavanje čovječanstva. Žele uništiti male i srednje proizvođače, te centralizirati kontrolu hrane u rukama korporacija u sprezi s vladama. Isto kako već postoji kriminalna i zločinačka sprega nacionalnih vlada s farmaceutskim korporacijama.

Gladan, uplašen i izmučen čovjek pristaje na svašta. Vidjeli smo kako su strah i panika doveli do toga da ljudi satima čekaju u redu za cijepljenje, misleći da će se tako spasiti od najgore kuge u povijesti čovječanstva.

#Agenda2030