Nema globalnog zatopljenja!

“Nema globalnog zatopljenja” – Tako kaže znanstvenik i osnivač Weather Channel-a na CNN-u John Coleman, radi se o velikoj političkoj gluposti.
Voditelj ga pokušava ušutkati, ali John se ne da i unosi dašak zdravog razuma i znanstvene činjenice u CNN-ovu propagandnu pseudoznanstvenu utvrdu.

Coleman kritizira CNN što je zauzeo čvrst stav o globalnom zatopljenju, kao da se radi o nekakvom konsenzusu. Pojašnjava da u znanosti nema konsenzusa, da znanost nije glasanje, nego da se trebaju pogledati činjenice. A znanstvene činjenice jasno pokazuju da nema značajnog globalnog zatopljenja uzrokovanog čovjekom!

Klimatske promjene su postale isključivo političko pitanje i velika politička točka Demokratske stranke u Sjedinjenim državama, a kako vidimo i po ostalim zemljama.

AP nam je već prije nekoliko mjeseci najavio da su najvažnije stvari za Hrvatsku digitalizacija (čitaj digitalno ropstvo u vidu digitalnog ID-a, programabilne digitalne valute i sustava socijalnog ocijenjivanja) i klimatske promjene (čitaj CO2 porez, klimatski lockdown, 15-minutna geta).

To su sve već najavljene i dokumentirane faze koncepta ili bolje reći projekta Great Reset, covid plandemija je bila uvod.

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu