Nema hitne klimatske situacije!

Ne postoji znanstveni konsensus po pitanju hitne klimatske situacije, ali glasovi znanstvenika koji se ne slažu s političko-medijskim narativom ne dopiru do javnosti. Primjenjuju se iste metode kao i po pitanju covida i mRNA pripravaka, tko god propituje, razmišlja, iznosi drugačija mišljenja, predočava suprotne dokaze, biva cenzuriran, difamiran, vrijeđan i oklevetan.

Histerični narativ vezano za klimatske promjene promiču organizacije poput UN, WEF-a, WHO, zatim političari i mediji koji djeluju kao produžena ruka tih nedemokratskih institucija. Na terenu im pomažu razni „aktivisti“ koji su zapravo dobro plaćeni od raznih takozvanih filantropskih organizacija poput Sorosevog Otvorenog društva, Gates fondacije, Rockfeller fondacije, Clinton fondacije…

Za to što ometaju promet i živote normalnih ljudi tako što se lijepe za beton, uništavaju umjetnička djela, za taj vandalizam i ometanje života ljudi, za to oni lijepo primaju plaću i žive bolje nego većina građana Hrvatske. Kad se umore od „aktivizma“, onda uzmu godišnji i odlete avionom negdje u toplije krajeve (poznat slučaj s njemačkim aktivistima Extinction Rebellion).

U vremenu u kojem živimo, u kojem od mainstream medija dobivamo samo laži i dezinformacije, jako je važno slobodno formirati vlastito mišljenje, bez utjecaja MSM propagande.

Za informirati se o klimatskim promjenama, preporučujemo web stranicu www.clintel.org, čiju su deklaraciju potpisale tisuće znanstvenika, uključujući i dva dobitnika Nobelove nagrade.

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu