Nema razloga za brigu oko AstraZenece

Nema razloga za brigu oko AstraZenece – Naš heroj i spasitelj Vili Beroš je 08.04.2021. branio AstraZenecu i uvjeravao nas da je to izvrsno i odlično cjepivo protiv Covida. Nema razloga za brigu! Također nam je objasnio da se ne trebamo ništa brinuti jer da institucije brinu o nama i pomno prate i bilježe sve nuspojave. Koji vrhunski vic! HALMED, državno poduzeće puno uhljeba koji samo prepisuju što im uhljebi na europskom nivou nalože – da, oni prate i brinu se za naše zdravlje.

Korona virus je naravno, najstrašniji virus ikad i poubijao je cca 6000 ljudi. Tako kaže heroj Vili.
Sad znamo da ljudi nisu umirali od famoznog covida, nego od namjerno pogrešnog liječenja, od takozvanih protokola. Najednom više antibiotici nisu postojali, a ljude izmučene od upale pluća se stavljalo na respiratore, pa eto, čudno baš, nisu preživjeli.

Također sada znamo da se u to vrijeme kad je Beroš branio boje AstraZenece – znalo u potpunosti koje i kakve štete rade sva takozvana cjepiva, ne samo AstraZeneca.

Sve više službenih dokumenata izlazi van u kojima je vidljivo da su sve te silne dušebrižničke institucije znale što se događa i da nijedno cjepivo nije ni efikasno ni sigurno i da se u praksi događa pomor nevinih žrtava.

Sve su znali!

#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode
#SveSuZnali

Izvor: https://youtu.be/Pa1Z-qr5auE?si=V30rC4pDdddHodFC