Neophodna je transformacija naše prehrane?

Kaže Tedros da naši sadašnji prehrambeni sustavi čine štetu zdravlju ljudi i zdravlju planete. Također, čine više od 30% emisija stakleničkih plinova i uzrokuju jednu trećinu ukupnih bolesti u svijetu. Neophodna je transformacija naše prehrane?

Nejasno je otkud njemu te brojke, o tome on ne govori. On je jednostavno dobio skriptu koju sada izgovara na očajno lošem engleskom jeziku. I inače se ta elita i njihovi poslušnici ne zamaraju takvim tricama kao što su dokazi i podaci za ono što tvrde. Računaju na ljudsku lakovjernost i podložnost autoritetima, što se do sada za njih pokazalo kao dobitna kombinacija.

Daljnje Tedrosovo trabunjanje ide u poznatom smjeru – pogađate – oni će spasiti milijune života, baš kao što su spasili 20 milijuna života sigurnim i učinkovitim mRNA genetskim injekcijama.

Neophodna je transformacija naše prehrane, jer onda će se godišnje spasiti 8 milijuna života. Opet nikakvih dokaza za to što govori.
Jasno je, krenuli su svim snagama na uništavanje poljoprivrednika te uopće na iskorijevanje proizvodnje hrane na koju smo navikli. Kao „zdraviju i raznovrsniju“ prehranu nude laboratorijsko meso iz tvornica neizbježnog Gatesa, žohare, mlinske crve i ostale kukce i insekte. Plan im je potamaniti sve male i srednje proizvođače hrane, kako bi proizvodnju i prodaju prehrambenih namirnica preuzele isključivo korporacije. Time se ljudima dodatno oduzima samostalnost i trajno nam se narušava zdravlje, jer ćemo biti prisiljeni jesti otrovanu i genetski modificiranu hranu.

WHO se jako brine za ono što jedemo, pa će nam oduzeti svu domaću hranu zbog naše sigurnosti i dati nam sigurnu i učinkovitu hranu uzgojenu u laboratoriju. Mljac, zar ne?

Još malo pa će biti zakonski kažnjivo posjedovati vlastiti vrt!

#ExitWHO
#NapustimoWHO

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=kHXJ5O5EDIc