Krešimir Pavelić

Nije li vrijeme za kritičko razmatranje potrebe cijepljenja općenito?

Lyons-Weiler, voditelj Instituta za čisto i primijenjeno znanje, rekao je The Defenderu“Godine 2009. rečeno nam je da je stopa teških nuspojava cjepiva protiv HPV-a bila 6,5%. Ali studija koju smo objavili u časopisu Science, Public Health Policy & The Law pokazala je da je profil nuspojava cjepiva protiv HPV-a daleko gori nego što je prijavljeno. “Primjena ovog cjepiva na milijune djevojaka i mladih žena dovest će do masovnih žrtava koje ove zemlje sada nemaju i ne trebaju. Problemi će se pojaviti po stopi od 65 000 na milijun cijepljenih žena, a navodne neto koristi od cjepiva jednostavno ne postoje.” Gates-Funded Plan to Vaccinate 86 Million Girls Against HPV Will ‘Unleash Mass Casualty Event,’ Critic Says

Vraćam se na kraju ponovno na Covid i akciju cijepljenja djece. O tome je već bilo dosta riječi. Konačno se otvaraju i sudski procesi u svijetu. Pogledajmo tekst pod naslovom Neoprostivo: CDC potvrđuje da je 58 tisuća djece ozlijeđeno, 15 tisuća hospitalizirano, 1,2 tisuća ostalo s invaliditetom i 163 tragično preminulo zbog cijepljenja protiv COVID-19 u SAD-u do listopada 2022.“

Prije nešto više od godinu dana, savjetodavni odbor Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) glasao je u četvrtak, 20. listopada 2022., u korist dodavanja cjepiva protiv COVID-19 preporučenom rasporedu cijepljenja za djecu u dobi od 6 mjeseci i više. No, je li savjetodavni odbor CDC-a bio svjestan brojki koje je objavio Centar za kontrolu bolesti, a koje otkrivaju da je gotovo 58 000 djece ozlijeđeno zbog cijepljenja protiv COVID-19 diljem SAD-a do 29. rujna 2022.? Je li povjerenstvo bilo svjesno da je 1.201 od ove djece bilo ili pretrpjelo događaj opasan po život ili trajno onesposobljeno? Je li savjetodavni odbor znao da je još 163 djece tragično izgubilo život? (UNFORGIVABLE: CDC confirms 58k Children were Injured, 15k were Hospitalized, 1.2k were left Disabled & 163 tragically Died due to COVID-19 Vaccination in the USA by October 2022).

Na kraju poruka tzv. središnjim medijima (premda se čini da oni to više nisu, možda im se sviđa ova uloga ‘manekena’ koji čitaju nekakve unaprijed pripremljene tekstove misleći da ih se ne tiču strahote o kojima (ne)izvještavaju i da je najvažnije od svega ostalog dobiti mjesečnu plaću koja nadilazi nekoliko puta prihode prosječnog stanovnika RH) prije no što proglasite nekoga anti-vakserom ili teoretičarem zavjere: mućnite vlastitom glavom i zapitajte se – ne bismo li ipak trebali raščistiti ove dvojbe zbog nas samih i naše djece?

Što propagatori članaka u tzv. središnjim medijima misle: koji bi motiv mogao biti tih tzv. anti-vaksera ili teoretičara zavjere da pričaju takve ‘priče’? Financijski zasigurno nikakav! Možda je istina ipak nekima milija od ropstva.

Piše akademik Krešimir Pavelić

Izvor:

Krešimir Pavelić – Nije li vrijeme za kritičko razmatranje potrebe cijepljenja općenito?