Niti jedna mlada zdrava osoba nije umrla od COVID-19, izraelski podaci pokazuju

“Nula preminulih u dobi od 18 do 49 godina bez pozadinskih bolesti”, izjavilo je izraelsko Ministarstvo zdravstva (MOH) kao odgovor na službeni zahtjev odvjetnika.
“Nula je vrlo, vrlo jasan broj i ne može se drugačije tumačiti”, rekao je za The Epoch Times Yoav Yehezkelli, specijalist interne medicine i medicinskog menadžmenta te bivši predavač na Odjelu za hitne slučajeve i upravljanje katastrofama na Sveučilištu Tel Aviv u Izraelu.
“Zašto su bile potrebne sve ekstremne mjere zatvaranja škola, cijepljenja djece i karantene?” upitao je dodatno.

Informacija je dobivena preko zahtjeva za slobodom informacija koji je podnio odvjetnik Ori Xabi, koji je podnio nekoliko takvih zahtjeva jer želi dobiti informacije od Ministarstva zdravlja u vezi s pandemijom COVID-19 i raznim mjerama donesenim za vrijeme pandemije.

Odgovor Ministarstva zdravstva pokazao je da je prosječna dob preminulih od COVID-19 oko 80 godina, što također ukazuje da je “ovo bolest starijih osoba, gotovo isključivo”, rekao je Yehezkelli.
“To samo znači da ono što nam se govorilo 3 godine nije istina”, rekao je.
“Stvorili su lažnu sliku vrlo teške epidemije koja pogađa cijelu populaciju i stoga se cijela cijela populacija također treba cijepiti, bez obzira na dob”, rekao je Yehezkelli.

Sjetimo se samo naših zlotvora koji su žestokom propagandom navalili na djecu i danonoćno radili pritisak roditeljima da djeci ubrizgaju mRNA pripravak. Nije dovoljno što su im uništili djetinjstvo i mladost štetnim zatvaranjima i on-line školom, nego su ih još htjeli dotući opasnim farmaceutskim proizvodom. Sjetimo se da su djeca bili vreće virusa, najveća opasnost za bake i djedove, najveći širitelji zaraze, a notorna Šimetin je najavljivala cijepljenje cijelih razreda po školama!

IZVOR: https://bit.ly/43qudww