Krešimir Pavelić

Nova Era – gost akademik Krešimir Pavelić

Izvrsna Nova Era od 11.04.2023. s gostom akademikom Krešimirom Pavelićem!

Akademik Krešimir Pavelić, znanstvenik s bogatom međunarodnom i domaćom karijerom, prije plandemije je bio rado viđen gost u mainstream medijima. S obzirom da je od početka plandemije shvatio o kakvoj se prijevari radi, od tada ga dnovinari plaćenici blate, vrijeđaju i difamiraju. Zahvaljući svom integritetu i moralnosti, profesor je ostao dosljedan i nepokolebljiv u iznošenju istine.
Hvala Bogu na ovakvim ljudima, koji su nam u tami zadnje tri godine bili kao svojevrsni svjetionici!

U emisiji je obrađeno puno zanimljivih i aktualnih tema, pa tako možete čuti o Wuhanu i gain-of-function postupku, o velikom broju prijavljenih nuspojava u službenim državnim bazama podataka, o tužbama protiv medija koje je profesor poduzeo, o novim radovima koji analiziraju broj umrlih od takozvanog cjepiva, o ugrozama za ljudsko zdravlje od strane 5G tehnologije i od takozvanih tragova na nebu (geoinžinjering).

Profesor Pavelić upozorava na jednu iznimno važnu činjenicu koja je važna i za zdravlje cijele nacije kao i za opstanak suvereniteta Republike Hrvatske. Naime, Svjetska zdravstvena organizacija se, od jedne korisne institucije pretvorila u korumpiranu privatnu instituciju koja nema više nikakve veze s brigom za zdravlje ljudi. Njihovi megalomanski zahtjevi ukazuju na to da žele zagospodariti državama i ljudima te kontrolirati svaki segment ljudskog života, pri tom, djelujući iznad zakona i Ustava države članice.
Profesor smatra da je trenutno najhitnije što moramo učiniti izaći iz Svjetske zdravstvene organizacije.