Odgovor na predizborni upit

Odgovor na predizborni upit – Od pet opcija, odgovorila je – jedna

Prije svega, želim naglasiti činjenicu da je izaći na izbore u srijedu naša dužnost.

Ne prema onima koji nam se na izborima nude, već prema onima koji su žrtvovali mladosti, dijelove tijela i živote kako bismo imali privilegiju slobode da možemo izaći na izbore. Slaba izlaznost, kao i ona tragikomična teorija o bojkotiranju izbora – u sustavu kojem su tri glasa dovoljna da opcija s dva osvojena dođe na vlast – idu na ruku isključivo onima koji su nas doveli gdje danas jesmo: pod opsadom globalizma i depopulacije.

Ne znajući kojoj od (samoprozvanih) suverenističkih opcija dati glas, učinio sam što bi svaki odgovoran birač trebao učiniti: poslao upit koji je sadržavao ono što mi je važno i dao im tjedan dana da mi na njega odgovore.

Upit su na službene mail adrese dobili:

Hrvatski suverenisti (i) MOST ;

Domovinski pokret (i) Pravo i pravda;

Odlučnost i pravednost;

Stranka Ivana Pernara;

Stranka Republika (i) Fokus.

U srijedu im je također poslan podsjetnik s rokom za odgovor.

Nakon tjedan dana odgovore je dao samo MOST te ću javno prezentirati svoja pitanja i njihove odgovore.

IP: Jeste li spremni Ustavom zaštititi Pravo na Život od začeća do prirodne smrti, što je logičan i prijekopotreban potez ne samo duhovno, već i demografski?

M: Da. Medicinski fakulteti potvrdili su da život počinje začećem.

__________

IP: Jeste li spremni odbiti potpisivanje izmjena i dopuna “zdravstvenih” regulativa WHO-a u svibnju, koje bi Hrvatsku u potpunosti učinile vazalskom državom neizabranih globalista / sudjelovanje u “zelenim politikama” i woke klimatskim glupostima?

M: Odbiti ćemo nametanje bilo kakvih regulativa koje Hrvatsku svrstavaju u zagađivače jer to nismo i nismo odgovorni za klimatske promjene. Postat ćemo energetski samostalni i voditi brigu o svojim interesima.

__________

IP: Jeste li spremni Ustavom zaštititi gotovinu kao sredstvo plaćanja, čime bi se doskočilo najavljenom uvođenju digitalne valute (CBDC) i potpune financijske centralizacije/kontrole građana?

M: Da.

__________

IP: Jeste li spremni uvesti poticaje/porezne olakšice na “proizvodnju suvereniteta”: regenerativnu poljoprivredu, energetsku samoodrživost, odgovorno zdravstveno ponašanje minimalnim posjećivanjem liječnika i ljekarnika, preseljenje iz grada na selo, kućanstva s troje i više djece, školovanje kod kuće…

a ukidati poticaje na industrijsku proizvodnju “hrane” i ovisnost o trenutnim, centraliziranim sustavima koji zatiru ljudsku individualnost, kreativnost i duhovnost?

M: Da.

__________

IP: Jeste li spremni provesti javni sudski proces nad svima koji su možebitno sudjelovali u rušenju hrvatskog suvereniteta/počinili (vele)izdaju kroz gospodarsko, političko, medijsko, akademsko i javno djelovanje od 1941. godine do danas te podijeliti adekvatne kazne zatvora ili trajne deportacije?

M: Da.

__________

IP: Jeste li spremni zaustaviti proizvoljno/ilegalno prelaženje državnih granica i provesti deportaciju svih useljenika koji su počinili kaznena djela u Hrvatskoj?

M: Poslat ćemo vojsku na granicu i zaustaviti ilegalne emigracije.

__________

IP: Jeste li spremni uvesti mjeru doživotne kazne zatvora uz rad za teško zlostavljanje djece?

M: Da, postrožit ćemo kazne za pedofile.

__________

IP: Jeste li spremni zaštititi pravo roditelja na odlučivanje o odgoju, obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti njihove djece (pravo na izbor po pitanju cijepljenja, načina školovanja i slično)?

M: Zaštitit ćemo pravo na izbor neispitanih cjepiva, zdravstveni odgoj u skladu sa svjetonazorom roditelja, protiv nametanje rodne ideologije u obrazovanju i sulude woke ideologije.

__________

Iskreno, MOST nije bio moj prvi izbor za srijedu. Što zbog političkih kikseva u prošlosti, što zbog “šarenog” odnosa koji osobno imam s Grmojom.

No pošto su si od pet različitih opcija oni jedini dali truda uopće odgovoriti, a i s odgovorima sam uglavnom zadovoljan, moj glas u srijedu ide njihovom kandidatu na zajedničkoj listi MOST-a i Suverenista.

Ostali su pokazali da ili nisu sposobni odgovoriti na mail (a vodili bi državu) ili su umislili da su tolike veličine da mi kao pojedinci jednostavno nismo vrijedni vremena potrebnog za odgovoriti.

Ili jednostavno – nemaju odgovore.

Nadam se da vam je ovaj moj upit pomogao donijeti kvalitetniju odluku. Ako nije, potičem vas da učinite isto što i ja: stavite “na papir” teme koje su vam bitne i pošaljite ih političkim opcijama koje se natječu za vaš glas.

I nek’ nam Bog svima pomogne.

 

Izvor: Odgovor na predizborni upit – by Ivan Pokupec (substack.com)