Održana projekcija filma “UNDER THE SKIN” – ISPOD KOŽE (PULA)

Udruga HURA, ovog puta u Puli, 16.03.2024., s početkom u 18 h, održala je 4. po redu projekciju filma Ispod kože – što aluminij radi u cjepivima (Under the skin).

Gost predavač ovaj put bio je eminentni stručnjak, akademik i profesor Krešimir Pavelić, također i član sindikata Prosvjetitelj, koji ima bogato stručno i radno iskustvo na polju imunologije. Diskusija nakon projekcije filma bila je vrlo živa i korisna, a osim predstavnica udruge koje su vlastitim iskustvom davale težinu odgovorima, prof. Pavelić, kao neprikosnoveni stručnjak u polju imunologije rado je odgovarao na sva postavljena pitanja.

Prikazivanju filma nazočio je i saborski zastupnik kluba MOST, Marin Miletić, koji se tijekom pandemije u Saboru nije ustručavao otvarati pitanja nelogičnosti nametanja mjera i samog postupka cijepljenja.

Kako sve više roditelja propituje postupak cijepljenja, odnosno samu obvezu, smatramo kako je krajnje vrijeme da netko i o toj temi konačno progovori jasno i glasno u Saboru, odnosno da bude glas svih nas koji smo na neki način spoznali i onu negativnu stranu najvećeg civilizacijskog dosega – preventivnog cijepljenja naše zdrave djece. Vapaj roditelja čija djeca trpe posljedice cijepljenja, koji upućuju pedijatrima, naziva se anegdotalnim pričama, dok njihova djeca često trpe nepovratne promjene, bivaju zanemareni od sustava i u konačnici često prepušteni sami sebi.

Dok god u znanstvenim krugovima bude vladala dogma „Ne znamo od čega je, ali od cjepiva nije.“, odnosno dok god se cjepivo koje se daje našoj zdravoj djeci ne počne preispitivati kao realan mogući uzrok promjene koja je neposredno ili naknadno nastupila nakon cijepljenja, smatramo da obveza nije primjerena. U Hrvatskoj se također zanemaruje i zakonska obveza pristupanja postupku putem informiranog pristanka, što smatramo grubim kršenjem zakona.

Održana projekcija filma “UNDER THE SKIN” – ISPOD KOŽE (PULA)