Ograničavanje hrane i potrošnje

U emisiji SLOBODNI podcast na temu Agenda 2030, pojašnjeni su ciljevi te dobrohotne globalističke agende. U ovom isječku se govori o dvanaestoj točki pod nazivom „Odgovorna konzumacija i proizvodnja“.

Odgovorna konzumacija i proizvodnja zapravo znači ograničavanje hrane i potrošnje. Države i korporacije će preuzeti kontrolu nad resursima i postaviti standarde potrošnje i proizvodnje. Predlažu limit od 2500 cal po čovjeku, ali ne iz mesnih izvora čija će se potrošnja svesti na nulu kako bi spasili planet.

Digitalni identitet bit će korišten kao alat za kontrolu potrošačkih navika, dok će odgovorna proizvodnja biti standard koji će postavljati vlasnici svega. Filantropi i neizabrani birokrate odredit će standarde “odgovornosti” – koliko tko smije trošiti ugljika, koliko hrane, koliko električne energije, koliko odjeće, koliko smije putovati itd.

Ovakvi pokušaji već su isprobani tijekom ukrajinskog rata, kada su razne europske države postavile limit na potrošnju energije građanima, a sve u fiktivno ime borbe protiv Rusije.
U Hrvatskoj se paralelno sa zagovaranjem smanjenja potrošnje energije otkrila ogromna afera u INI u kojoj se pojavio višak energije da bi se potom uz veliki diskont cijene praktično poklonio na tržištu, dokazujući koliko je šuplja priča vlastodržaca o odgovornoj konzumaciji.

Alati koji će podržavati ovaj sustav uključivat će ograničenu potrošnju putem digitalnog programiranog novca bez mogućnosti štednje, pružajući potpunu kontrolu nad financijama građana. Univerzalni mjesečni dohodak pomaže vlastima da kontroliraju koliko je tko potrošio.

#StopAgenda2030

Izvor: https://t.me/andrijaklaric/27053