Operacija COVID 19 – globalno genetičko nasilje i antropocid nad stanovništvom

Prof. dr. sc. Tomislav Domazet Lošo – Okrugli stol “Tri godine pandemije – što smo naučili?”, održan 26. lipnja u Saboru RH, u organizaciji saborskog zastupnika Marina Miletića.

Profesor Domazet Lošo u svom izlaganju u Saboru iznosi znanstvene činjenice o covid 19 operaciji kojoj smo bili izloženi zadnje tri godine. Pa tako saznajemo da je sasvim izvjesno da je virus namjerno pušten te da je doista nastao u laboratoriju s vrlo određenom svrhom. Globalno usklađeni odgovori na takozvanu covid krizu pokazuju da zapravo ništa nije slučajno, nego da je sve odigrano po unaprijed kreiranom planu.

Osvrnuo se na gomilu laži o mRNA pripravcima kojima smo od početka ove operacije bili obasipani putem sramotnih medijskih plaćenika i korumpiranih pseudoznanstvenika. mRNA pripravci su se brzo pokazali kao neučinkoviti, no, to je čak manji dio problema. Ti pripravci su opasni na svim razinama molekularne organizacije – ugrađuju se u ljudski genom, spike protein je toksičan i zadnje što je pronađeno jest kontaminiranost DNA molekulama.

Profesor kaže da se dogodio „evolucijski zastrašujući događaj“ i da je ljudska vrsta ozbiljno ranjena. Planeri covid operacije su ovime pokušali izvesti transhumanističku inicijaciju koja ima za cilj zamijenjivanje današnjeg čovjeka novim. Kako kaže profesor, pokušali su stvoriti homo sapiens transhumanos, podvrsta nova. Kad se sad sjetimo ministra Božinovića i ostalih jahača apokalipse s narativom „novo normalno“ i „ništa više neće biti kao prije“ – stvar postaje jasnija.

Oni su znali što rade i što slijedi. Naposljetku, ova suluda ideja o „poboljšanju“ čovjeka nije ni tajna ni nova, Svjetski ekonomski forum o tome piše i to zagovara već godinama. U proljeće 2020. godine su aktivno krenuli u implementaciju novog svjetskog poretka i preoblikovanju čovjeka prema njihovim bolesnim zamislima. A tko je glavni promoter Klausa Schwaba kod nas, tko se naslikava i šepuri po Davosu? AP-u je to drugi dom, prvi je ipak Bruxelles.

Ništa nije gotovo, borba tek sad počinje!

Cijeli Okrugli stol na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=L8gOKKec_M0