Oštećeni cjepivom – građani drugog reda!

Istina o oštećenima cjepivom nezaustavljivo se probija u mainstream medije. Donosimo izvadak iz reportaže na njemačkom ARD-u od 05.04.2023.

U reportaži su prikazana dva potresna slučaja oštećenih cjepivom i njihova pravna borba za priznavanje štete. Pri tome moraju tužiti proizvođače, primjerice tvrtku Biontech/Pfizer, a koja se u tajnom ugovorom s EU pravno osigurala od bilo kakve odgovornosti. U slučaju da tužitelj dobije na sudu, sve odštetne zahtjeve i sve troškove snose države, odnosno porezni obveznici, a ne farmaceutske kompanije.

U službenim kampanjama cijepljenja ova činjenica nije bila komunicirana s javnošću – svjesno i namjerno. Naprotiv, cjepivo je prezentirano kao nešto potpuno bezazleno. Jer tko bi se cijepio s pripravkom u čiju sigurnost ni sami proizvođači ne vjeruju? Najkasnije tada se odgovornim političarima morala upaliti lampica. Morali su znati kakvu štetu cjepivo može izazvati jer sam ugovor na to nedvojbeno upućuje.

Njemački građani koji su se cijepili i odradili sve što je država tražila od njih, a koji su nakon toga nastradali, sad su postali građani drugog reda za koje država ne želi čuti. Prepušteni sami sebi, razočarani, ljuti, zanemareni. Država pere ruke od njih.

Na kraju, reportaža završava s rečenicom: „Još uvijek nedostaju istraživanja o šteti od cijepljenja. Ova rečenica dobro oslikava apsurdnost i monstruoznost ovog političko-medicinskog ubojitog udara na vlastite građane.
Izvor video:
https://t.me/AllesAusserMainstream/32295
#DaSeNeZaboravi