miokarditis-nakon-boostera

Ozljeda miokarda nakon boostera u 1 od 35 ljudi

Ozljeda miokarda nakon boostera – Dr. John Campbell, poznati britanski zdravstveni djelatnik i edukator, govori u ovom prilogu o novom znanstvenom recenziranom radu koji pokazuje zabrinjavajuće rezultate za ljude koji su primili Modernin booster.

Video započinje riječima: „Ako regulatori diljem svijeta ne obrate pozornost na informacije koje su u ovom dokumentu, onda su u najboljem slučaju – nemarni. U najgorem slučaju – o tome ne želim ni razmišljati.“

Institut za kardiovaskularna istraživanja Basel u Švicarskoj je proveo prospektivnu studiju aktivnog nadzora. Važno je naglasiti da je studija neovisna o farmaceutskoj industriji, i da su je proveli znanstvenici i istraživači koji nisu primili krvavi novac od farma kartela.

Ispitivanje je provedeno na 777 ispitanika koji su primili Modernin booster i 777 osoba koji su primili placebo. 5,1% od onih koji su primili booster, imalo je povećan troponin što ukazuje na oštećenje kardiomiocita.
2,8% ispitanika, a to je jedna osoba u 35 ljudi, imalo je ozljedu miokarda koja je povezana s cjepivom. Prema dr. Cambpell-u, to su jako zabrinjavajući rezultati. Kaže da je takav raspon nuspojava neviđen, da je izvan svih dopuštenih granica.

Dr. John u videu pokazuje kako vlade i dalje aktivno i neetički promoviraju primanje tih mRNA pripravaka. Rizici koji su davno premašili benefit, ako ga je ikada i bilo, se ne spominju.

Ovakav rizik bi netko možda preuzeo jedino ukoliko je alternativa sigurna smrt.