Pandemije su dobre za biznis

U SREDIŠTU OLUJE – KAMO IDE HRVATSKA I SVIJET 2024.?”

Izlaganje dr. Meryl Nass na međunarodnom simpoziju održanom u Hrvatskom Saboru 01.12.2023.

Dr. Meryl Nass je liječnica i istraživačica koja je dokazala da je epidemija antraxa nastala zbog biološkog rata, otkrila je opasnosti cjepiva protiv antraxa, više puta je dala stručno svjedočenje pred Kongresom te raznim drugim državnim institucijama o bioterorizmu, sigurnosti cjepiva, COVID-u i javnom zdravlju. Savjetovala je Svjetsku banku, kubansko Ministarstvo zdravstva i ravnatelja Nacionalne obavještajne službe. Znanstvena je savjetnica u Children’s Health Defense organizaciji. Njezina liječnička licenca suspendirana je 2022. godine zbog propisivanja lijekova za COVID-19 i zbog navodnog širenja dezinformacija.

Dr. Nass u izlaganju govori o namjerama Svjetske zdravstvene organizacije, o njihovom konceptu „jedno zdravlje“ (One Health), te o ostalim institucijama i organizacijama koje podržavaju WHO i njihove planove.

U izmjenama koje WHO predlaže, traži se od zemalja članica da izgrade laboratorije kako bi mogli sekvencionirati i dijeliti međusobno opasne patogene. To je za dr. Nass širenje biološkog oružja i kao takvo potpuno neprihvatljivo. Uporedo s tim, traže od država članica da kreiraju zakone kojim bi se cjepiva mogla brže autorizirati, ne ostavljajući pri tome dovoljno vremena da se nova cjepiva testiraju.

Za koncept „jedno zdravlje“ kaže da je to lažni koncept kojim se doslovno sva živa bića i sve pojave nastoje ugurati pod jednu kapu, a sve zapravo zbog lakšeg kontroliranja i nadziranja. Također, s tim konceptom guraju klimatske pojave pod pojam zdravlja. U stvarnosti ne postoji koncept jednog zdravlja, to je potpuno lažni konstrukt.

Također, koncept „jednog zdravlja“ u potpunosti podržavaju UN, WEF, EU, Svjetska banka… sve te silne institucije i organizacije globalnih odnarođenih moćnika. U njihovim vrlo sličnim dokumentima su razrađeni koncepti digitalizacije i praćenja statusa cijepljenja (bit će još pandemija), kontrola uzgoja i konzumiranja hrane, kontrola kretanja ljudi (15-minutni gradovi), zapravo sve ono što se podrazumijeva pod Agendom 2030, koja se ljudima predstavlja kao briga za ljude i briga za planet.

Naravno, svi ti globalistički koncepti donose ogromni profit toj takozvanoj eliti, a osiromašuju stanovništvo. Dr. Nass kaže „pandemije su dobre za biznis“, i to se odista tako i pokazalo zadnje tri godine.

 

#NapustimoWHO #ExitWHO