Podaci su jasni – mRNA „cjepivo“ nije trebalo biti odobreno

U vremenu univerzalne prijevare, govoriti istinu je revolucionarni čin!

Poznati britanski kardiolog dr. Aseem Malhotra, u sklopu svoje turneje po Australiji, gostovao je u emisiji na Sky News-u. Predstavljen je kao nemilosrdni borac za javno zdravlje i tragač za istinom, što je uistinu i postao, nakon što je shvatio da je cijela priča oko covida prijevara. Javno je izjavio da je mRNA pripravak pridonio višku smrtnosti od 30000 slučajeva srčanih smrti u Velikoj Britaniji. Sada tvrdi da svjedočimo najvećoj medicinskoj prijevari u povijesti čovječanstva.

Dr. Malhotra je bio jedan od prvih koji je primio mRNA pripravak, čak se pojavio u emisiji na britanskoj TV kako bi ohrabrio ljude na cijepljenje. No, kaže da se stvar promijenila jako brzo, jer su već za nekoliko mjeseci podaci pokazivali drugu priču od one koju je servirao službeni narativ. Vrlo brzo se znalo da „cjepiva“ ne zaustavljaju infekciju niti da spriječavaju prijenos virusa. Službene institucije su i dalje nastavile lagati i tvrditi suprotno.

Dr. Malhotra je doživio i osobnu tragediju kao posljedicu djelovanja mRNA pripravka. Naime, njegov otac, isto poznati liječnik, iznenada je umro u ljeto 2021. godine. Bio je jako zdrav i fit, a obdukcija je pokazala veliko koronarno oštećenje. Tada Aseem počinje dublje i dublje istraživati narativ oko „cjepiva“.

Napominje da su vrhunski znanstvenici napravili re-analizu Pfizerovih i Moderninih podataka s kliničkih istraživanja na temelju kojih su proizvođači dobili odobrenja. Re-analiza pokazuje da se od početka znalo da je vjerojatnije da ćete pretrpjeti ozbiljne ozljede, invaliditet ili hospitalizaciju nakon cijepljenja nego da ćete biti hospitalizirani od covida.