Poljoprivredna industrija širi dezinformacije

Poljoprivredna industrija širi dezinformacije – Na ovogodišnjem skupu samoproglašene i neizabrane svjetske elite u Davosu, Naomi Oreskes „kontributorica agende“, izrekla je niz gluposti, laži i dezinformacija, koje je vrijedno čuti i sačuvati za sljedeće naraštaje. Jer, ove njihove mozgovne iznudine, to doista treba sačuvati i prikazivati u edukativne svrhe – evo, djeco, ovo su oni luđaci koji su nam skoro uništili Zemlju, pa zapamtite dobro, kako zvuči psihopatski luđak.

Elita, koja se inače odlično slaže međusobno (ali ih malo brine što ih mi više ne slušamo tako dobro), malo je iznervirana što postoji otpor njihovim suludim idejama u poljoprivrednoj industriji.

Kaže Naomi – „mi znamo da je poljoprivreda, pogotovo uzgoj životinja najveći izvor emisija stakleničkih plinova, što je najveći pokretač klimatskih promjena.“ Oni znaju – da, o tome se radi. Oni znaju i marljivo šire tu laž već godinama. To što to nije istina, to njih ne zanima. Sva ta ekipa koja pohodi te silne skupove i konferencije i marljivo kima glavom, lamata ručicama, izgovara naučene floskule, svi su oni dobili svoje skriptice i lijepe svote novca za svoje glumatanje i klataranje po svijetu.

Za razliku od poljoprivrednika, na koje su se bolesnici okomili, koji svoj kruh zarađuju svojim rukama i svojim radom. Poljoprivredna industrija širi dezinformacije, kaže Naomi – bravo!, odlično da postoji otpor ovim ljudima opasnih namjera.

Jedina ugroza nama, našoj djeci i našoj planeti Zemlji jesu ovakvi ljudi i institucije poput WEF-a, WHO, UN, EU…

#DavosBalVampira

Izvor:
https://www.weforum.org/open-forum/event_sessions/opening-up-science-26ecee23b7/