Porez na CO2

Porez na CO2 – Neizabrana predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, govorila je na UN-ovoj COP28 klimatskoj konferenciji prošle godine u 12-tom mjesecu, gdje je izrekla već poznati set laži i dezinformacija službenog klimatskog narativa.

Kao istaknuta klimatska prevarantica, ponavlja laži o tome da je CO2 zagađivač i da je uzrok takozvanom globalnom zagrijavanju.

Naravno, nudi spasonosno rješenje, a to je „stavimo cijenu na ugljik“ tj. drugim riječima, globalisti žele uvesti porez na CO2. Koji će, kao i obično, pasti na leđa običnih građana.
Osim što će se bogati još više bogatiti, mi građani ćemo plaćati još jedan dodatni porez, bit će nam ograničeno kretanje, nećemo smjeti imati vlastiti automobil niti vlastiti vrt, bit će dozvoljena kupnja samo tri odjevna komada godišnje, let avionom jednom u tri godine, nećemo smjeti jesti meso…

Da, zvuči suludo, ali to se sve može lijepo naći u službenim dokumentima Agende 2030. Na kraju krajeva, oni to sada posve otvoreno govore u javnosti. Problem je izgleda u tome da ih dosta ljudi još uvijek ne sluša, a jedan dio koji čuje ove ludosti, misli da to nije istina.

#StopAgenda2030
#KlimatskePrijevare