Poruka akademika Krešimira Pavelića

Poruka akademika Krešimira Pavelića na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA održanoj u osmom mjesecu 2022. godine – aktualna je i danas i na žalost, sve je alarmantnija i hitnija.
Poruka glasi – cjepivo je opasno i s tim treba prestati!

Još u početku covid prijevare, akademik Pavelić je upozoravao na štetne posljedice i pozivao na znanstveno promišljanje. Na konferenciji u Ličkom Osiku je ponovno pozvao na zaustavljanje cijepljenja s mRNA pripravcima, jer su učinci drastično loši i jer su nuspojave nesagledive.

Kaže kako je već u početku uočio razne nelogičnosti te prozreo prijevaru i javno istupio. Tada je krenula bestijalna medijska hajka na njega. Kako Internet sve pamti, pamtimo i mi što su sve plaćeničke medijske hijene radile ovom skromnom i poštenom čovjeku, kao i ostalima koji su javno istupili i pokazali svoj znanstveni i ljudski integritet.

Jer, kad tad, doći će vrijeme kada će odgovorni za zločine – političari, mediji i „struka“ – morati odgovarati.
Svakim danom izlaze nove informacije o štetnosti mRNA pripravaka. Neki to vide i prate, a neki to još uvijek ne prihvaćaju, no, to je sve proces, i krećemo se svi skupa u tome. Borimo se protiv površnosti i zaborava.

Tko govori Istinu, na putu je Svjetla!

#StopAgenda2030
#LičkiOsik2022
#DaSeNeZaboravi