Potpišite Sporazum o pandemiji ili!

Tedros u novom izdanju zastrašivanja i ucjenjivanja, uloga koja mu savršeno leži – pa ipak je on bio visoki časnik u etiopijskoj mafiji, zna čovjek znanje.

Ne možemo više ignorirati taj problem, ako mi ne napravimo promjene, tko će?, ako ne sada, kada? Moramo se pripremiti na nove pandemije, on naravno zna da će ih biti (to više nikome nije sumnjivo, što su ovi likovi tako otvoreno vidoviti), moramo zajedno ovo, zajedno ono…

Uobičajene floskule koje se koriste za dizanje panike i za postizanje cilja, u ovom slučaju – osiguravanju da se taj zločinački sporazum potpiše.

Jedino što mi moramo jest riješiti se korumpirane i zločinačke Svjetske zdravstvene organizacije! Izaći iz te organizacije, raspustiti ju i procesirati sve koji su sudjelovali i još sudjeluju u zločinu koji je počinjen u zadnje tri godine. Ono što doista moramo jest osigurati da se tako nešto nikad više ne ponovi!

Nije ova generacija svjedočila strašnom virusu, kako kaže zlikovac Tedros, nego je svjedočila neviđenom zločinu nad čovječanstvom počinjenom od strane WHO, UN, WEF i ostalih međunarodnih institucija i nacionalnih vlada.

#NapustimoWHO
#ExitWHO