Predstavljanje Europske građanske inicijative Povjerenje i Sloboda (Trust and Freedom) održano 04.07.2023. u Bruxellesu

Odgovor na novi WHO Ugovor o pandemiji

Pogledajte sažetak događaja u Bruxellesu kojeg su snimili i prenijeli Brit News i Oracle Films.

Poznata grupa EU parlamentaraca (Mislav Kolakušić, Cristine Anderson, Cristian Terhes, Ivan Vilibor Sinčić…) ugostila je predstavnike Europske građanske inicijative i dala im potpunu podršku u njihovom nastojanju da se suprotstave totalitarističkim nasrtajima Svjetske zdravstvene organizacije.

Inicijativu su podržali i ostali poznati borci protiv distopijskog „novog normalnog“ ili kako ga oni zovu „great reseta“, kao što su zastupnik Andrew Bridgen i aktivistica Fiona Hine iz Velike Britanije, Nick Hudson iz PANDA organizacije, dr. David Martin i Peter McCullough iz Sjedinjenih Država te pastor Artur Pawlowsky i njegov sin Nathaniel iz Kanade.

Poruka cijelog skupa je jasna – kreatori i promicatelji tehnokratskog totalitarizma, WHO, WEF, nacionalne vlade koje ih slušaju – prozreli smo vas i spremni smo za borbu!

Sedam predstavnika inicijative dolazi iz raznih EU zemalja (Portugal, Austrija, Češka, Poljska, Belgija…) i u narednom će periodu predstaviti svoju inicijativu široj javnosti preko web stranice i društvenih mreža. Također će se obratiti i Europskoj komisiji.

Izvor:
https://rumble.com/v2ym0oq-exclusive-report-trust-and-freedom-challenging-the-pandemic-treaty-at-the-e.html

Posjetite web stranicu Inicijative Povjerenje i Sloboda:
http://Euci.info

Ovdje možete pogledati cijeli prijenos skupa: https://youtu.be/bwL4HLvHEcI

#ExitWHO
#NapustimoWHO