Predstavljanje Inicijative „Povjerenje i sloboda“ u EU parlamentu u Bruxellesu 04.07.2023.

Donosimo prilog televizije KLA.TV koja je pratila predstavljanje Inicijative „Povjerenje i sloboda“ (Trust and Freedom) održano 04.07.2023. u EU parlamentu, u Bruxellesu.

Ovu novu građansku inicijativu su predstavili sedmero građana koji dolaze iz različitih europskih zemalja. Njihova namjera i cilj jest omogućavanje većeg izravnog sudjelovanja građana u oblikovanju politika EU, te suprotstavljanje globalističkim totalitarnim težnjama koje vlade EU zemalja nesumnjivo iskazuju. Predstavnici Inicijative navode da je očit sve veći gubitak povjerenja u institucije, te izražavaju zabrinutost zbog gubitka slobode i temeljnih ljudskih prava koje smo iskusili zadnje tri godine.

Inicijativu su podržali poznati EU parlamentarci Christine Anderson, Virginie Joron, Mislav Kolakušić, Cristian Terhes i Ivan Vilibor Sinčić.

Početna ideja je krenula od poljske aktivistice i pravne savjetnice Justyne Walker, koja je u svom govoru istaknula: „Sloboda nam se ne može oduzeti, a povjerenje se zaslužuje, a ne kupuje.“

Mattias Desmet, klinički psiholog sa sveučilišta u Gentu poručuje: „U svijetu koji je dehumanizirajući, čovjek mora ostati vjeran načelu humanosti. Moraš ostati čovjek!“.

U odboru Inicijative je i predstavnik Hrvatske, naš poznati građanski aktivist Andrija Klarić (udruga Slobodni ZAjedno i SLOBODNI podcast).

Inicijativa se želi suprotstaviti totalitarističkim težnjama Svjetske zdravstvene organizacije, organizacije koja je neizabrani globalni zdravstveni autoritet i čije financiranje dolazi većinom od farmaceutskih kompanija i privatnih zaklada poput Bill&Melinda Gates fondacije. WHO će sljedeće godine u svibnju usvojiti novi Ugovor o pandemiji i izmjene na IHR amandmanima čime će de facto moći diktirati državama članicama u svim zdravstvenim krizama. To praktično znači predavanje suvereniteta nacionalne države u ruke globalitarnih mizantropa kako ih slikovito opisuje Christine Anderson.

A „zdravstvene krize“ će svakako doći, jer će ih oni sami proizvesti, kao što su planirali, održali simulaciju (Event 201, simulacija koronavirus pandemije održana 18.10.2019.,

https://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/event-201-pandemic-tabletop-exercise), te izvršili covid plandemiju.

Poruka je jasna i najbolje se može izraziti riječima hrabre i neustrašive Christine Anderson: “Vi globalitarni mizantropi iz WHO, vi ste htjeli ovu borbu. E pa imat ćete ju. Srušit ćemo vas!“

Svakako je bitno naglasiti da je ovo borba svih nas i da će i naša i budućnost naše djece ovisiti o tome kakav će biti rezultat našeg zajedničkog otpora prema nadirućoj globalnoj tehnokratskoj diktaturi. Zato je doista vrijeme da se zapitamo što mogu ja kao pojedinac učiniti? Jer, sigurno nešto možemo, makar i nešto malo i sitno. Puno malih doprinosa se može pretvoriti u značajan i vidljiv rezultat!

Izvor: www.kla.tv/26483

Web stranica Inicijative: www.euci.info

#ExitWHO #NapustimoWHO