Prehrambeni fašizam

U ovoj epizodi „Financijskog buntovnika“ sudionici govore o novom ludilu kojeg će provesti grad New York. Naime, grad je objavio da će pratiti kupnju hrane svojih građana te postaviti ograničenja na posluživanje mesa u javnim ustanovama. Također će pratiti ugljični otisak potrošnje hrane, kako bi dostigli smanjenje emisija od 33% do 2030. godine. Potpuno suludo i potpuno znanstveno neutemeljeno.

Catherine Austin Fitts objašnjava da se radi o sustavu koji je bez ikakvog integriteta, jer, dok se s jedne strane poduzimaju ovakva suluda ograničenja na živote običnih ljudi, s druge strane, po pitanju naoružanja – borbeni avioni, tenkovi, vozila… – taj dio ih uopće ne zabrinjava. Izgleda da strašne CO2 emisije emitiraju samo obični građani živeći svoje normalne, uobičajene živote. Globalistička „elita“, njihovi privatni avioni, jahte, gurmanske delicije u kojima uživaju…njihov stil života nije problem za klimu, kao što je to naš.

To što globalisti rade i što žele postići, nema to nikakve veze sa „spasom planete“, isto kao što i prijevara s covidom nije bila u tome da se spase životi, nego se cijelo vrijeme radi o uspostavi totalne kontrole nad ljudskom populacijom.

Catherine napominje još jednu bitnu činjenicu – ukoliko ljudi jedu više proteina životinjskog porijekla, to ih je teže kontrolirati. Jesu li se vojnici i prije i sada hranili salaticom?

Kontrola monetarnog sustava, kontrola prehrambenog lanca, još malo pa dolazi i globalna kontrola zdravstvenog sustava – i eto, imaju nas sve kao na dlanu. 15-minutna geta, digitalni ID i digitalna valuta. Prekrasna budućnost, zar ne? Neki su se probudili u zadnje tri godine, neki će se tek probuditi, otpor će biti, nećemo im sve to dopustiti bez borbe!

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu