Prekasno za spas Europe?

Je li prekasno za spas Europe? – Legendardni govor Eve Vlaardingerbroek na CPAC konferenciji održanoj nedavno u Mađarskoj.

Eva je rekla očiglednu i bolnu istinu od koje se više ne može okretati glava. Poznata dnovinarka plaćenica Goranka Jureško je nedavno u svom degutantnom članku iznijela da je zamjena europskog stanovništva migrantima teorija zavjere. To doista samo budala ili plaćena budala može još tvrditi.

Eva napominje da ako se ne počnemo ozbiljno boriti za naš narod, naše zemlje, našu vjeru, onda će vrijeme u kojem živimo biti prikazano u povijesti kao vrijeme u kojem zapadne nacije više nisu morale biti napadnute od strane neprijateljskih vojski kako bi bile osvojene. Osvajač je aktivno pozvan od strane korumpirane elite. Svatko tko ima oči to može vidjeti.

Teorija zamjene europskog stanovništva nije teorija nego realnost. Kad se s tim konfrontira, vlasti to prvo negiraju, a zatim kažu kako je to dobro za nas.

Budućnost koju su naše „elite“ za nas zamislile jest trajno stanje izolacije, zbunjenosti i dezorijentacije. To je taj famozni novi svjetski poredak. Kaos, nered, siromaštvo, glad, otuđenje, stalni sukobi i ratovi, medicinski fašizam, raščovječenje čovjeka i svih ljudskih vrijednosti.

Je li prekasno za spas Europe? Činimo li dovoljno da se obranimo i da vratimo svoje i živote svoje djece na ispravan put?