Profesor dr. Matthes Harald iz Charité o nuspojavama cijepljenja i pandemijskoj politici

Profesor dr. Matthes Harald iz berlinskog Charité u ovom je intervjuu govorio o svojoj studiji o učestalosti ozbiljnih nuspojava nakon cijepljenja protiv korone, reakcijama na njega, PostVac-u i LongCovidu te uočenom djelomičnom nedostatku znanosti u pandemijskoj politici.

U ovom isječku profesor jasno kaže da mu je vodstvo Charité klinike reklo da oni ne žele da informacije iz njegove studije izlaze u javnost te da su oni organizacija od državne važnosti. Dali su mu dopuštenje da nastavi rad na studiji, ali za javno objavljivanje je morao tražiti dozvolu od Charité ureda za medije. Koji mu to, naravno, nisu dopustili.

Sloboda znanosti više ne postoji, znanost je ubijena tijekom covid operacije. Sada više nema dileme da je covid bio politička operacija u kojoj su svi akteri sve znali i ponašali su se prema dodijeljenim ulogama. Nikakve pandemije nije bilo, osim pandemije laži i straha.

Citat od prof.dr. Homburg:
Ako niste znali: u Trećem Reichu, RKI i Charité su odbacili etiku i služili nacistima. Ovaj se obrazac ponovio s Coronom.
Izvor RKI: https://rki.de/DE/Content/Institut/Geschichte/ns-geschichte_node.html
Izvor Charité (original je obrisan):
https://web.archive.org/web/20231121052037/https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/83624/Charite-dokumentiert-Rolle-des-Klinikums-in-der-NS-Zeit

Kako je moguće da su se gotovo sve nacionalne vlade i političari složili u provođenju ovakve velike i komplicirane akcije? Jer jasno je da je sve unaprijed planirano. Koja je to moćna sila u pozadini koja ih je sve ujedinila i čijim su se naredbama svi podčinili?

Cijeli intervju:
https://blog.bastian-barucker.de/charite-professor-matthes-impfnebenwirkungen-corona/

#SveSuZnali
#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode