Projekcija filma UNDER THE SKIN – ISPOD KOŽE

ZAGREB, 27.01.2024. 17h (Medačka ulica 18) – UNDER THE SKINISPOD KOŽE, Bert Ehgartner

Zašto toliki broj cjepiva sadrži aluminij – i što on radi pod kožom?

Ovim dokumentarnim filmom skrećemo pozornost javnosti na temu koja se tiče svih nas: pitanje sigurnosti i kvalitete cjepiva kojima cijepimo našu zdravu djecu.
Niti jedna preventivna mjera ne zadire intenzivnije u mehanizme imunološkog sustava. Istovremeno, živimo u vremenu kada gotovo polovica populacije pati od alergija, autoimunih bolesti ili drugih poremećaja imunološkog sustava.

U ovom filmu poseban naglasak stavlja se na ulogu spojeva aluminija koji se koriste kao adjuvansi u cjepivima.
Zašto je cjepivu potreban ovaj otrovni metalni spoj i tko provjerava jesu li cijepljene osobe jednako zdrave kao i prije cijepljenja? O tome nedovoljno brinu institucije nadležne za sigurnost i kvalitetu lijekova. Ispada da su interesi korporacija iz nepoznatih razloga i potpuno neopravdano ispred interesa i zdravlja stanovništva.

Ovim filmom želimo pridonijeti tome da ljudi dobiju sveobuhvatniju informacijsku osnovu za odluke vezane uz svoj život i zdravlje svoje djece. Da počnu postavljati pitanja te se informiraju o ovom važnom invazivnom postupku koji može drastično i nepovratno promijeniti kvalitetu života.

Ulaz je slobodan, ali prijave na mail (udrugahura.split@gmail.com) su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.