Prosvjedi poljoprivrednika

Prosvjedi poljoprivrednika – Christine Anderson i Neil Oliver razgovaraju o situaciji u Europskom parlamentu, u vrijeme velikih prosvjeda poljoprivrednika protiv novih propisa koje im EU želi nametnuti.

Neil pita kakva je atmosfera, što se priča po hodnicima? Christine kaže da zastupnicima nije baš svejedno i da su preplašeni, jer su izgleda ipak neki od njih shvatili da to što rade, da je to potpuno protiv i poljoprivrednika i građana Europske unije.

Europska unija i njeno vodstvo je postalo leglo globalističkih mizantropa, kako ih je Christine odlično opisala. Jedan dio su pravi psihopate koji znaju koji su pravi ciljevi Agende 2030, a ostali su jednostavno uhljebi i poslušnici, koji slijede i izvršavaju zadane im skripte i zadatke. Takav sustav odgaja i proizvodi psihopate i sociopate, to je između ostalog i ono famozno „ja samo radim svoj posao“.

Prosvjedi su ipak rezultirali pozitivnim pomakom, jer je EK ipak ublažila neke propise.
Ali borba nije gotova, jer globalisti imaju cilj provesti svoju notornu Agendu 2030, u kojoj pak nema uobičajene proizvodnje hrane niti poljoprivrednika.

#StopAgenda2030

Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=v-2V8z8_S8E

Europska komisija zbog prosvjeda poljoprivrednika ublažava ekološka pravila