Rat protiv Čovjeka

Rat protiv Čovjeka – Fra Mario Knezović, na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 „UJEDINJENI ZA ČOVJEKA održanoj u osmom mjesecu 2022. godine, uputio je snažnu poruku svima okupljenima govoreći o smrtonosnoj Agendi 2030.

Fra Mario je vrlo aktivan po pitanju iznošenja istine u javnost, po svim pitanjima Agende 2030, poznat je po svojim javnim istupima tijekom covid plandemije. Borac za Istinu i za Čovjeka. Malo je poznato da je fra Mario i doktor znanosti iz područja informacijske i komunikacijske znanosti, iz segmenta odnosi s javnošću.

Za program Agende 2030 kaže da je to rat protiv čovjeka kao božijeg stvorenja. Agenda ide protiv svih temeljnih ljudskih vrijednosti i protiv svih civilizacijskih dosega. Čovjeka se želi svesti na broj, na kod, pa tako u Zagrebu, pod Tomaševićem, već imamo u upotrebi terminologiju Roditelj 1 i Roditelj 2.

Tijekom covid operacije, poseban napad je bio usmjeren na mlade. Zatvorene škole, on line nastava, strah, maske, cijepljenje, izolacija – sve je to bilo isključivo zato da se pokidaju društveni i obiteljski odnosi, kako bi se čovjeka otuđilo i dezorijentiralo.

Kao protuteža zlokobnim namjerama agendaša, fra Mario potiče na druženje, na okupljanje, njegovanje socijalnih odnosa, i uvijek, uvijek govoriti istinu i iznositi ju na svjetlo dana. Kako kaže fra Mario „nije Faktograf istina“!

Nema nam druge, moramo biti spremni iznijeti ovu borbu, protiv svih tih orkestriranih laži i zlokobnih ciljeva globalističke elite.

#LičkiOsik2022
#StopAgenda2030