Rat protiv poljoprivrednika

Rat protiv poljoprivrednika – Mislav Kolakušić, EU parlamentarni zastupnik, čovjek koji neumorno iznosi istinu o pravim ciljevima koji se kriju ispod navodno dobronamjernih točaka UN-ove Agende 2030. Jedan od ciljeva te notorne agende jest uništavanje poljoprivrede i poljoprivrednika, te stvaranje nestašice hrane diljem svijeta.

Kako kaže Mislav – uloga poljoprivrednika je vrlo jednostavna u zelenoj tranziciji – vi morate nestati!

Smetate novoj suludoj ideologiji potpune kontrole nad stanovništvom Europske unije za kojeg globalisti pripremaju umjetno stvorenu hranu nadopunjenu s uvezenim kukcima s Istoka. Prava organska i prirodna hrana bit će dostupna jedino bogatim ljudima. Vidimo da je ta agenda uništavanja poljoprivrednika i kod nas u punom jeku – država je pobila zdrave svinje u Slavoniji, opet pod krinkom „epidemije“. Znamo da većina svinja nije testirana, nego da su jednostavno potamanili zdrave životinje.

Rat protiv poljoprivrednika je započeo u Nizozemskoj, ali se vodi praktično u svakoj zemlji. Farmerima u Nizozemskoj oduzimaju zemlju i predaju ju građevinskom sektoru, i to je sve po zakonu, donijeli su sve potrebne zakone kako bi mogli provesti taj kriminal. Sjetimo se da se i u nacističkoj Njemačkoj sve odvijalo po zakonima, kao što su i u covid operaciji covid potvrde, koje su bjelodane kršile Ustav i ljudska prava, bile zakonite. Vlade ozakonjuju kršenje Ustava i zakona, zapravo se ozakonjuje kriminal i zločin.

Farmeri u Nizozemskoj se još uvijek odupiru, tako se nadamo da će i u ostalim zemljama, i u Hrvatskoj, poljoprivrednici prozrijeti stvarne zlokobne namjere države, te pružiti otpor ovakvom bezočnom institucionalnom nasilju.