kresimir pavelic

Razjašnjenje nebulozne i opasne namjere SZO-a u 8 točaka

O problemu Svjetske zdravstvene organizacije i njezinog sadašnjeg statusa pisao sam u kolumni pod naslovom „Tko je promijenio svrhu i ciljeve Svjetske zdravstvene organizacije?“ (https://epoha.com.hr/2023/06/01/akademik-kresimir-pavelic-tko-je-promijenio-svrhu-i-ciljeve-svjetske-zdravstvene-organizacije/).

Nisam siguran da svi građani, svi političari i medicinski djelatnici znaju suštinu promjena koje sprema Svjetska zdravstvena organizacija (SZO). Također, ne vidim jasan stav Hrvatske po tom pitanju.

Stoga si dopuštam pravo kazati kako SZO sprema tzv. meki državni udar na sve zemlje članice, tj. njih 194. Najžešće rasprave i konkretne akcije događaju se u SAD gdje aktivisti kažu da ovaj val pokreta otpora nije mogao doći u bolje vrijeme s obzirom na krajnji neuspjeh savezne vlade SAD-a da zaštiti svoje građane. Ova se konstatacija može proširiti i na druge zemlje, poglavito zemlje Europske unije.

Svjetska zdravstvena organizacija nedavno je objavila da pokreće “meki državni udar” koji će ignorirati postojeće zakone o ljudskim pravima kako bi se postigla pripravnost za pandemiju i biosigurnost. SZO priprema ugovore o pandemiji kako bi uzurpirao nacionalni suverenitet zemalja. Naime, uklonit će zaštitu ljudskih prava, nametnuti nadzor i cenzuru, riješiti se slobode govora i zahtijevati od vlada da cenzuriraju i koriste samo jedan narativ.

Ostali amandmani uključuju “provedive ukaze, zaštitu od odgovornosti, ukidanje svih prava intelektualnog vlasništva, provođenje digitalnih putovnica i primjenu jednostrane ovlasti za proglašavanje pandemije koju će sve zemlje morati poštovati”. To će omogućiti SZO-u da preuzme svaku pojedinu naciju na svijetu. (American Resistance Movements Emerging To Deter W.H.O. ‘Soft Coup’ – LewRockwell).

SZO-u se pripisuju nečuveni neuspjesi u zaštiti američkog ali i svih drugih, naroda u protekle tri godine. Počinju se formirati organizacije kako bi se oduprle medicinskim, kriminalnim i izdajničkim akcijama federalnih agencija, vlada odmetnutih država, lažnih obavještajnih agencija i neodgovornih regulatornih agencija, radeći zajedno s neizabranim medicinskim subjektima kao što su Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Centar za kontrolu bolesti (CDC).

Rhoda Wilson u svojem članku od 17. studenog ove godine piše doslovno „Terorist Tedros poziva zemlje da pokrenu propagandne kampanje kako bi građanima nametnuli Sporazum o pandemiji Svjetske zdravstvene organizacije“. Prenosim dio ovog zanimljivog i nadasve upozoravajućeg napisa. (https://expose-news.com/2023/11/17/tedros-urges-countries-to-launch-propaganda/)

Etiopski terorist i kršitelj ljudskih prava Tedros Adhanom Ghebreyesus izvrće istinu i otvoreno laže o Sporazumu o pandemiji u pokušaju da pridobije zemlje da mu pomognu u “aktivnom suprotstavljanju lažnim pričama”. “Čini se da Tedros pokušava ne samo uvjeriti zemlje o ‘lažnim vijestima, lažima, teorijama zavjere’ oko ovog pitanja, već i navesti ih da pokrenu propagandne kampanje u korist sporazuma, što je prije moguće.”

Protivnici već neko vrijeme upozoravaju da Pandemijski ugovor ili Sporazum ima za cilj uvesti alate za nadzor, učinkovito olakšati cenzuru i potkopati suverenitet zemlje u procesima donošenja odluka tijekom zdravstvene krize prijenosom nekoliko ovlasti na UN. Sporazum će definitivno potkopati suverenitet zemlje davanjem ovlasti Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO). Tvrdnje Tedrosa Adhana Ghebreyesusa potpuno su neutemeljene, neistinite, besmislene i nemaju temelja u stvarnosti” (koristim njegov rječnik koji je upotrijebio da uvjeri države članice u korisnost ovog monstruoznog dokumenta čije su posljedice nesagledive). Njegov najnoviji tweet dolazi otprilike dva tjedna nakon što je uputio molbu parlamentarcima da podrže napore SZO-a da dovedu izmjene i dopune Međunarodnih zdravstvenih propisa (“IHR”) i Ugovora o pandemiji do pravovremenog zaključka, do Svjetske zdravstvene skupštine 2024. u svibnju.

Dr. Meryl Nass napisala je 8 točaka koje izazivaju veliku zabrinutost u vezi s predloženim SZO-ovim ugovorom o pandemiji i izmjenama međunarodnih zdravstvenih propisa. Dr. Meryl Nass liječnica je i znanstvenica koja je dokazala da je najveća svjetska epidemija antraksa posljedica biološkog ratovanja. Otkrila je opasnosti cjepiva protiv antraksa. Licenca joj je suspendirana zbog propisivanja lijekova protiv covida i “dezinformacija” o covidu. (https://merylnass.substack.com/p/eight-items-of-major-concern-regarding). Evo tih 8 točaka u slobodnom prijevodu i nešto revidiranih:

Proliferacija biološkog bojnog agensa. Ugovor i predloženi amandmani upućuju nacije da moraju provoditi nadzor za potencijalne pandemijske patogene, graditi ili održavati laboratorije za sekvencioniranje, te dijeliti stvarne uzorke sa SZO-om (gdje je za tu svrhu stvoren BioHub) i također dijeliti sekvence online. To zahtijeva širenje agenasa biološkog oružja – za što autorica vjeruje da je zločin (na temelju tumačenja Rezolucije 1540 Vijeća sigurnosti i Konvencije o biološkom oružju iz 1972). Verzija ugovora iz “teksta Ureda” od 2. lipnja 2023. također je pozvala nacije koje provode istraživanje povećanja funkcije da smanje “administrativne prepreke” radu. Drugim riječima, ograničenja istraživanja bi se trebala ublažiti, što bi povećalo vjerojatnost curenja podataka iz laboratorija. Ovaj stavak je uklonjen iz verzije ugovora od 30. listopada 2023.

Davanje SZO bjanko čeka za stvaranje novih pravila u budućnosti. Ugovor poziva na osnivanje tzv. Konferencije stranaka i novog ureda SZO-a u budućnosti koji će donositi pravila o tome kako će funkcionirati aparat za prevenciju i odgovor na pandemiju – što u biti daje prazan, potpisan ugovor sa SZO-om da stvori svoja željena pravila.

Proizvodit će se cjepiva bez odgovornosti razvijena warp brzinom. Ugovor poziva na brzi razvoj/proizvodnju cjepiva i skraćenje vremena za sve aspekte razvoja, testiranja i proizvodnje cjepiva. Ovo zahtijeva da se cjepiva koriste bez licenci, a sporazum poziva nacije da imaju zakone za izdavanje odobrenja za hitnu upotrebu u tu svrhu i za “upravljanje” problemima odgovornosti. SAD, EU ali i drugi izričito su pozvali na 100-dnevni razvoj cjepiva i dodatnih 30 dana za proizvodnju pandemijskog cjepiva. To ne bi omogućilo nikakvo smisleno testiranje na ljudima.

Novim izmjenama i dopunama uklonjena su jamstva ljudskih prava.

Izmjene su uklonile “ljudska prava, dostojanstvo i slobodu osoba” iz postojećeg jezika IHR-a (International Health Regulations). Nakon pritužbi, ova je fraza kasnije umetnuta u Ugovor. U međuvremenu, za usvajanje amandmana potrebna je samo obična većina, pišu se u tajnosti, pa je vjerojatno da će se najproblematičnija pitanja naći u izmjenama i dopunama.

 

Potreban je nadzor društvenih medija i cenzura građana. I amandmani i ugovor pozivaju nacionalne države da provode nadzor društvenih medija svojih građana te da cenzuriraju i spriječe širenje informacija koje nisu u skladu s javnozdravstvenim narativima SZO-a. Ipak, ugovor također poziva građane na slobodan pristup informacijama, dok moraju biti zaštićeni od “infodemije”, koja se definira kao previše informacija. Građane također treba zaustaviti u širenju dezinformacija.

Možda ćemo saznati što je u amandmanima tek nakon što budu usvojeni. O amandmanima se u potpunosti pregovaralo u tajnosti zadnjih devet mjeseci, dok je tijekom tog vremena u javnosti objavljeno više uzastopnih nacrta ugovora o pandemiji. I dok su dogovoreni amandmani trebali biti izneseni na javnu reviziju u siječnju, glavni pravni službenik SZO-a dao je pravni „smokvin list“ kako bi izbjegao obvezu njihovog javnog objavljivanja 4 mjeseca prije glasovanja. Hoće li javnost uopće vidjeti amandmane prije nego što se o njima glasa? Zašto vlada tolika tajnovitost oko predloženih amandmana?

Glavni direktor WHO-a mogao bi postati vaš osobni liječnik. Prema predloženim amandmanima, glavni direktor WHO-a, Tedros terorist. mogao bi zapovijedati i premještati medicinske zalihe iz jedne zemlje u drugu, odlučivati ​​koji se tretmani mogu koristiti i ograničiti upotrebu drugih tretmana.

Kada će WHO moći koristiti svoje novonastale ovlasti? Izmjene će stupiti na snagu nakon proglašenja izvanrednog stanja u javnom zdravstvu od međunarodnog značaja (“PHEIC” od engl. Public Health Emergency of International Concern što znači javnozdravstvena hitnost od međunarodne važnosti). Međutim, izjava o potencijalnom PHEIC-u također će pokrenuti ove ovlasti. Ovlasti se mogu produljiti čak i nakon završetka PHEIC-a, kao što smo vidjeli s izjavama o covidu i majmunskim boginjama (mpox) od strane glavnog direktora.

Ugovor će biti na snazi ​​kontinuirano, ne zahtijevajući nikakvu deklaraciju ili pandemiju za dodjelu novih ovlasti WHO-u.

Na kraju kratak komentar. Ovo što sprema SZO samo je dio dobro orkestriranog sveopćeg cirkusa povezanog s nebuloznim, dobro prikrivenim aktivnostima, UN-a, WEF-a, pojedinih korumpiranih vlada na čelu s SAD-om i EU. Kao dugogodišnji član Europskog tijela koje je raspravljalo o ključnim medicinskim problemima u Europi i svijetu (European Medical Research Council u okviru European Science Foundation u Strasbourgu), ova aktivnost SZO kolikogod bila opasna, zapravo je i smiješna. Već sam ukazivao na to da u svijetu pa  i u medicini postoje stvarni problemi koji se ne rješavaju pa niti prepoznaju u posljednje vrijeme. Do kada će ova ludost trajati ovisi o onima koji moraju prestati „spokojno spavati“ i vjerovati da će se stvari same od sebe riješiti.

O dimenzijama neobaviještenosti dovoljno je pitati svoje znance ili susjede što znaju o opasnostima od npr. kemijskih tragova na nebu, o radiofrekventnom zračenju kojem su izloženi trajno, o neistraženim „cjepivima“…

Nekako se čini da iznad svega toga stoji novac i grabež. Zato poruka političarima koji vode države (pa i našu): iščlanite se hitno za početak iz SZO i radite na paralelnim sustavima. Vrlo brzo moglo bi sve biti kasno, a štete nesagledive.

Piše akademik Krešimir Pavelić

Izvor:https://epoha.com.hr/2023/11/23/kresimir-pavelic-razjasnjenje-nebulozne-i-opasne-namjere-szo-a-u-8-tocaka/