Rodna ideologija na sveučilištima: U Zadru budući psiholozi ugostili ‘trans ženu’ koja propagira znanstvenike prozvane zbog pedofilije

Dok nam dio budućih pravnika sa Sveučilišta u Zagrebu poručuje da menstruaciju mogu imati svi, a ne samo žene, dakle i muškarci, rodna ideologija zahvatila je i buduće psihologe sa Sveučilišta u Zadru. Oni su na svom znanstveno-stručnom skupu pod nazivom ”Dani seksualnosti” ugostili ‘trans ženu’ koja promovira znanstvenike koje se povezuje s pedofilijom.

Koliko rodna ideologija prodire u sve moguće sfere društva, dokazuju i udruge koje niču na pojedinim fakultetima u Hrvatskoj.
Ranije smo pisali o udruzi ZA-pravo koja djeluje na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i okuplja studente i profesore oko LGBT aktivnosti. Na valovima trans ideologije oni nam poručuju da ”ne krvare” samo žene jer i žene koje tvrde da su muškarci imaju menstruaciju. Tom logikom, i muškarci menstruiraju.

Njihove kolege, studenti psihologije iz Zadra pak godinama organiziraju Dane seksualnosti. Ove godine ugostili su u svibnju Jessicu Lynn, trans aktivisticu, biološkog muškarca koji se predstavlja kao žena.

Ono što je problem kod nje jest činjenica da podržava i propagira rad Alfreda Kinseyja, koji je bio glavni ideolog seksualne revolucije i čija su istraživanja uključivala izazivanje orgazama kod beba i djece te ‘oca rodne ideologije’ Johna Moneyja koji je obrazlagao početkom 90-tih zašto bi pedofilija trebala biti legalizirana.

Jessica Lynn koja je održala predavanje o ‘transrodnosti’ na Danima seksualnosti u Zadru ‘ponosna je ambasadorica instituta’ koji se bavi i nastavlja s propagiranjem Kinseyjeve ostavštine.
”2016. moj rad na promicanju obrazovanja i razumijevanja transrodne zajednice doveo je do toga da me Institut Kinsey na Sveučilištu Indiana imenuje globalnom ambasadoricom”, piše na osobnim stranicama Jessice Lynn.

Pod krinkom progresa i napretka, širi se civilizacijska kuga čiji je cilj uništiti obitelj i uvući nevinu dječicu u njihov vrtlog bolesti i perverzija. Kinsey i Money su bili bolesnici i psihopati koji su zlostavljali djecu, a kao rezultat Money-ovog bolesnog eksperimenta s blizancima Reimer jest tragična činjenica da su si oba blizanca oduzeli život. Vrlo je obeshrabrujuće vidjeti da naši fakulteti prate i podržavaju takve zločince i njihove bolesne ideologije.

Izvor: https://narod.hr/hrvatska/rodna-agenda-na-sveucilistima-u-zadru-buduci-psiholozi-ugostili-trans-zenu-koja-propagira-pedofile