Sabor je samo jedna pozornica

Sabor je samo jedna pozornica – Naš najpoznatiji politički gremij Vladimir Šeks, davno nam je javno izrekao istinu o političkim gremijima i tko zapravo donosi političke odluke, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj Europi.

Nije moć u Hrvatskom saboru, u parlamentu, to je jedna velika iluzija. Politička moć u cijeloj Europi se odvija u neformalnim grupama gremija koji donose stvarne političke odluke. One se samo tehnički provode preko izvršne vlasti i vlade.
Sabor je samo jedna pozornica u kojem se izglasavaju, već davno ranije, na drugim mjestima, donesene odluke.“

Šeks je vjerojatno bio malo „veseo“ kad je ovo izgovorio, a i nije baš da su ga brinule posljedice te izjave. Nije ih niti bilo, jer se njega ne dira, on je zaštićen upravo od tih gremija o kojima govori, jer je njihov čovjek dušom i tijelom.

Prikazivanje ovog videa nije poziv da svi skupa odustanemo i ne odemo na izbore – jer, svi su oni isti, ništa mi tu ne možemo i slične floskule koje su se ukorijenile među ljudima.

Ovo je poziv na buđenje i promišljanje. Iz stvarnog promišljanja i suočavanja s realnošću, a bez emocija, doći će poticaj na djelovanje! Ljudi se trebaju suočiti hladne glave s realnošću, i ne ostati u emocijama ljutnje, depresije i na kraju rezigniranosti, treba proći katarzu da bi se zaista moglo ispravno djelovati. Lakše je reći nego učiniti, ali isplati se pokušati!

Ne ostavljajmo svoju i budućnost svoje djece u rukama globalističkih gremija!

#HrvatskeSlugeAgende