Šefica za klimatske promjene RH je članica Rimskog kluba

Šefica za klimatske promjene u Plenkovićevoj administraciji članica je Rimskog kluba koji potencira smanjenje stanovništva.

Nerijetko se od klimatskih aktivista i organizacija može čuti kako je rješenje problema za spas planete u smanjenju populacije. Rimski klub jedna je od organizacija koja već 50 godina potencija upravo teoriju da je planetu moguće spasiti upravo smanjenjem broja stanovnika, a čak i predlaže i novčane nagrade ženama koje rode jedno ili niti jedno dijete. Članica ove organizacije je i Dunja Mazzocco Drvar koja je 2021. imenovana ravnateljicom Uprave za klimatske aktivnosti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja kojem je na čelu Davor Filipović.

U svojim čestim gostovanjima u medijima, Mazzocco Drvar govori o kataklizmičkim projekcijama bliske budućnosti.
Ovaj narativ ne čudi ako uzmemo u obzir činjenicu da je Mazzocco Drvar članica hrvatske filijale Rimskog kluba koji već desetljećima smatra da je rješenje za spas planete smanjenje broja stanovnika.

Rimski klub 1972. publikacijom ‘Granice rasta’ utabao je put ove organizacije prema načelu da je čovjek opasan za planet te su u njoj predikcije razvoja čovječanstva, rasta populacije i nedostatak prirodnih resursa za sljedećih stotinu godina.

Povodom 50. godišnjice izdavanja ove publikacije, Dennis L. Meadows je kazao kako bi depopulaciju planeta trebalo provesti na civiliziran način te svesti ukupnu populaciju na jednu do dvije milijarde ljudi.
Možda i više, no to bi se toleriralo u slučaju ”pametne diktature”.

Srušila se još jedna donedavna teorija zavjere! Depopulacija je sada regularni i službeni zahtjev globalističkih psihopata koji o toj temi potpuno otvoreno govore u javnosti.
Mainstream mediji tu monstruoznost predstavljaju kao nešto potrebno za „spas planete“. Još malo pa ćemo doći do toga da će ljudi između sebe to komentirati kao nešto dobro i poželjno – naravno, podrazumijevajući da će baš oni biti u toj zlatnoj milijardi. Čak je i gospođa Laž, beskrajno nesposobna i korumpirana šefica Europske komisije Ursula von der Leyen nedavno, na konferenciji „Beyond Growth“ govorila o tom famoznom izvještaju „Granice rasta“.
To je to novo normalno, koje nam je objavio ministar Božinović u trećem mjesecu 2020. godine. Previše nas je, kažu „elite“, nas treba „civilizirano odstraniti“ kako bi te mizantropske gnjide mogle uživati u lagodnom životu.

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu

Šefica za klimatske promjene u Plenkovićevoj administraciji članica je Rimskog kluba koji potencira smanjenje stanovništva