Sigurno i učinkovito – napokon na sudu

Sigurno i učinkovito – napokon na sudu – Država Kansas predala je tužbu protiv Pfizera zbog lažnih informacija o svom cjepivu. Državni odvjetnik Kris Kobach predstavio je glavne točke tužbe na tiskovnoj konferenciji.

„Sigurno i učinkovito“, laž koja se ponavlja već četvrtu godinu – napokon dolazi do suda.

Državni odvjetnik Kris Kobach naveo je da je Pfizer reklamirao svoje cjepivo kao sigurno za trudnice, iako je već u veljači 2021. godine posjedovao podatke iz vlastite studije koji pokazuju suprotno. Od 458 trudnica u studiji, više od pola ih je prijavilo neželjeni događaj, a više od 10% ih je pobacilo i to mnoge unutar nekoliko dana od cijepljenja. Takvi negativni ishodi su već bili zabilježeni u Pfizerovoj studiji na štakorima u listopadu 2020. godine.

Kris Kobach dalje navodi lažne tvrdnje vezane za miokarditis i perikarditis, učinkovitost na varijantama, te laž da cjepivo sprječava prijenos virusa.

Dokaza o najvećem zločinu i kriminalu ikad ima napretek i nadamo se da je ovo samo jedna u nizu tužbi protiv zločinačkog farma kartela.

No, kad će pravda pokucati na vrata „struke“, političara, medija? Hoće li odgovarati naši spasitelji Beroš, Capak, Markotić, i cijela plejada političara koji su ucjenjivali i prisiljavali vlastito stanovništvo da primi taj opasni pripravak?

#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode
#SveSuLagali

Tužba je na poveznici: https://ksn.com/wp-content/uploads/sites/13/2024/06/2024-06-15-pfizer-complaint-002.pdf