Skuhat ćemo se u vlastitom znoju!

Kako to izgleda kad zaluđeni mladi ljudi progutaju priču o klimatskim promjenama, imate priliku vidjeti u ovom zabavnom prilogu britanske televizije GB News. Mladac, koji izgleda nije iz škole ponio neke osnove funkcioniranja ljudskog tijela, mrtav ozbiljan i uzrujan pri tome, objašnjava voditeljima da kada temperature postanu visoke: „Skuhat ćemo se u vlastitom znoju!“.

Ovaj mladi zvekan je član organizacije „zaustavite fosilna goriva“ (just stop oil) koja okuplja klimatske alarmiste, koji su poznati po vandalizmu i neredima. Da bi privukli pažnju na sebe, ta izgubljena generacija često zaustavlja promet, lijepi se za ceste, uništava umjetnička djela u galerijama… Pri tome imaju apsolutnu medijsku i političku pažnju i potporu.

Voditelji ga gledaju u čudu, voditeljica doslovno umire od smijeha, dok mu stariji voditelj govori da iznosi blesave tvrdnje i da bi trebao odrasti.

Jedan od suludih perfomansa kojeg su ti klimatski alarmisti napravili je i bacanje ubodne pile na teren u Wimbledonu.

S nestrpljenjem očekujemo kad će našim vrlim političarima stići skripta s ovim scenarijem. Što mislite tko će prvi krenuti s ovim „kuhanjem u znoju“ – Benčićka i Možemo ekipa ili Zekanović?

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu