Slika koja je obilježila transrodnu paradu u šestom mjesecu 2023. godine u Zagrebu

Piše: Marin Vlahović

Ova je slika obilježila jučerašnju transrodnu paradu. Djeca vrtićke i jasličke dobi, dovedena su na lice mjesta da ih se instrumentalizira, odnosno zapravo zlostavlja izlaganjem sadržaju i porukama neprimjerenim i neshvatljivim za veliku većinu odrasle populacije, a kamoli za njihovu dob.
Transrodna osoba u haljini od kondoma, preko koje se vidi i spolni organ, nalazi se u nekakvoj interakciji s djecom, koju nitko od prisutnih u blizini ne pokušava zaštititi, jer u svijetu koji se jučer promovirao u Zagrebu, djecu se seksualizira i de facto zlostavlja od najranije dobi. Kompletna struka, od dječje pravobraniteljice, raznih službi, pa sve do policije, znaju da se ovo što vidimo na fotografiji, jednostavno ne smije događati i kako tu djecu treba zaštititi od roditelja koji su ih zbog vlastitih bolesnih ideja i pobuda doveli u taj položaj, ali nitko neće poduzeti ništa.
Povlačeći se pred transrodnim totalitarizmom, Hrvatska je po pitanju ljudskih i dječjih prava, dotakla samo dno. Ovo je bolesno i jezivo.