SLOBODNI podcast – Eksplozija nuspojava u službenim bazama podataka

Prenosimo od SLOBODNI podcast – Retrospektiva pandemijskih laži

Andrija Klarić razgovara s dr. Jessicom Rose, imunologinjom i molekularnom biologinjom iz Kanade. Jessica je dodatno i statističarka i matematičarka, pa se pozabavila brojevima u službenim bazama podataka u koje se prijavljuju nuspojave nakon cijepljenja. Brojke su zapanjujuće, i po pitanju broja prijavljenih nuspojava i po pitanju vrsta nuspojava. U VAERS sustavu (američki sustav za prijavu nuspojava) je do sada prijavljeno 1,5 milijun nuspojava za 4 „cjepiva“, što je više nego ukupan broj prijava za ostala cjepiva za 30 godina. Raspon nuspojava je ogroman, prijavljeno je 14000 vrsta nuspojava u odnosu na 5000 vrsta za sva ostala cjepiva. mRNA pripravci uzrokuju sistemska oštećenja, jednostavno nema organa koji nije pogođen i zahvaćen.

Poznato je da se u svim bazama za prijavu nuspojava ne prijavljuju svi slučajevi, zato su znanstvenici izračunali faktor potprijavljivanja. Za VAERS je Jessica izračunala da je faktor 31, to znači da se te već ogromne brojeve treba pomnožiti s 31. No, i bez množenja, brojevi su ogromni i statistički su značajni.

Dr. Jessica zaključuje – nitko se nije trebao cijepiti, lijekovi su postojali od početka, a sve skupa je bio jedan veliki debakl!

Cijelu epizodu SLOBODNI podcast Specijal iz Bruxellesa povodom ICS-a Međunarodnog covid summita možete pogledati ovdje https://bit.ly/SLOBODNIpodcast
Pridružite se https://t.me/andrijaklaric
Pratite https://twitter.com/andrija_klaric
https://www.instagram.com/andrijaklaric/