SLOBODNI podcast – Okupirano pravosuđe – suci ne gledaju činjenice nego vjeruju lažnom narativu

Prenosimo od SLOBODNI podcast – Retrospektiva pandemijskih laži

Andrija Klarić razgovara s talijanskom odvjetnicom Renate Holzeisen koja je vrlo aktivna u razotkrivanju covid prijevare. Jako je dobro upućena u europske pravne propise i često komunicira s europskim institucijama. U Italiji se bori na sudovima po raznim pitanjima, od covid mjera do traženja odštete za žrtve cijepljenja. Kod njih je bilo posebno teško, jer su imali najrigoroznije prisile i obveze cijepljenja. U jednom trenutku je važila obveza cijepljenja za sve osobe iznad 50 godina, te za velik broj radnika u raznim sektorima (zdravstveni, školski…). To je prouzročilo velik broj ozljeda i smrti od mRNA pripravaka.

Renate kaže da je situacija prilično loša, jer suci odbijaju službene dokumente npr. od EMA-e ili WHO, i sude na temelju nametnutog lažnog narativa. Sudovi diljem svijeta, uključujući i Ustavne sudove ne rade više na osnovama prava, nego se pokoravaju agendi i lažnom narativu. Kod nas je isti slučaj, naš Ustavni sud je bjelodano neustavne mjere proglasio ustavnim (izuzev tri časna suca, svi su ostali glasali za).

Da je situacija loša i na EU sudovima, pokazuje i izvještaj Europske komisije koji kaže da je 18 sudaca u EU sudu za ljudska prava, u velikom sukobu interesa, jer su financirani od strane Sorosevih organizacija.

Renate smatra da je EK brutalno prekršila medicinski zakon EU i da su autorizacije za mRNA pripravke nezakonite. Zajedno s ostalim kolegama pokušava ta pitanja dovesti pred EU sud pravde, kako bi se ta smrtonosna odobrenja poništila.

Cijelu epizodu SLOBODNI podcast Specijal iz Bruxellesa povodom ICS-a Međunarodnog covid summita možete pogledati ovdje https://bit.ly/SLOBODNIpodcast
Pridružite se https://t.me/andrijaklaric
Pratite https://twitter.com/andrija_klaric
https://www.instagram.com/andrijaklaric/