SLOBODNI podcast – Spike protein cirkulira u tijelu i uzrokuje upale u organima

Prenosimo od SLOBODNI podcast – Retrospektiva pandemijskih laži

Andrija Klarić razgovara s profesorom emeritusom dr. Harvey Rischom, poznatim epidemiologom s Yale-a. Profesor je vrhunski stručnjak na polju epidemiologije s više od 400 znanstvenih radova.

Profesor pojašnjava u čemu je razlika između mRNA pripravaka i cjepiva, te zašto mRNA pripravci nisu cjepiva, iako su i CDC i WHO promijenili definiciju cjepiva kako bi taj novi farmaceutski proizvod ušao pod definiciju cjepiva. Dr. Risch detaljno razlaže što se događa kad mRNA materijal uđe u tijelo tj. u stanice organizma. Tada ljudsko tijelo postaje stroj za proizvodnju spike proteina, koji kola po cijelom tijelu i koji je zapravo otrovni patogen.

Spike protein se hvata za endotel krvnih žila te uzrokuje upale na svim organima u kojima se nađe. Zato je raspon nuspojava ogroman – ljudi imaju neurološke, srčane, reproduktivne i razne druge probleme. Razumljivo, jer spike konstantno cirkulira u tijelu, a i zapravo ga čovjek stalno proizvodi. mRNA pripravak također inhibira imunološki sustav osobe, te je zato porast karcinoma, moguće povezati s mRNA injekcijama. Nakon masovne, većinom prisilne kampanje cijepljenja, primijećen je porast takozvanih turbo karcinoma, kao i remisija kod izliječenih pacijenata. Dr. Ryan Cole je govorio o porastu karcinoma, te ustvrdio da se karcinom neuobičajeno brzo razvija, čak 4 do 6 tjedana nakon primanja mRNA pripravka.

Cijelu epizodu SLOBODNI podcast Specijal iz Bruxellesa povodom ICS-a Međunarodnog covid summita možete pogledati ovdje https://bit.ly/SLOBODNIpodcast
Pridružite se https://t.me/andrijaklaric
Pratite https://twitter.com/andrija_klaric
https://www.instagram.com/andrijaklaric/