SLOBODNI podcast – Tko je bio tako glup i korumpiran da potpiše takve ugovore za cjepiva?

Prenosimo od SLOBODNI podcast – Retrospektiva pandemijskih laži

Andrija Klarić razgovara s rumunjskim europarlamentarcem Cristianom Terhesom, jednim od organizatora Međunarodnog covid summita u Bruxellesu. Cristian je jedan od rijetkih hrabrih i poštenih političara koji je od početka prozreo covid prijevaru, te se borio protiv nametnutih totalitarističkih mjera. Ističe kako je cijela priča oko ugovora s farmaceutskim proizvođačima skandalozna, jer su ugovori tajni i čak nisu dostupni ni parlamentarnim zastupnicima. On je u više navrata tražio da se ugovori predoče javnosti. Kao odgovor, dobio je ugovor na 120 stranica, od kojih je najvažnijih 30 stranica, s najbitnijim točkama, potpuno redigirano i zatamnjeno.

Terhes je jasan – sklapanje takvih ugovora te ne predočavanje istih javnosti jest zloporaba položaja i za to se mora odgovarati. Radi se o 70 milijardi eura poreznih obveznika utrošenih na 4,6 milijardi cjepiva za 450 milijuna stanovnika u EU. Sad kad nema više interesa za cijepljenjem, tj. bolje reći prestali su s represijom i ucjenama pa se ljudi više ne cijepe, proizvođači će isporučiti manju količinu, ali koju treba platiti više. Dakle, potpuno suludo. Takva klauzula je navedena u ugovoru.

Jasno je da je ta korumpirana ekipa na čelu s gospođom SMS Ursulom von der Leyen znala sve od početka i da su od početka svjesno lagali i manipulirali. Gospođa je dogovarala uvjete takvog ugovora preko SMS poruka, koje sad prigodno više ne može naći. No, ne sumnjamo da joj se bankovni račun prilično podebljao. Proklet je to i krvav novac, nastao na žrtvama nevinih ljudi.

Cijelu epizodu SLOBODNI podcast Specijal iz Bruxellesa povodom ICS-a Međunarodnog covid summita možete pogledati ovdje https://bit.ly/SLOBODNIpodcast
Pridružite se https://t.me/andrijaklaric
Pratite https://twitter.com/andrija_klaric
https://www.instagram.com/andrijaklaric/