SLOBODNI podcast – Učinkoviti i jeftini lijekovi protiv covida postoje od početka

Prenosimo od SLOBODNI podcast – Retrospektiva pandemijskih laži

Andrija Klarić razgovara s dr. Pierre Kory-em, liječnikom koji od početka pandemije uspješno liječi oboljele od covida s jeftinim i učinkovitim generičkim lijekovima. Dr. Kory je zajedno sa suradnicima osnovao organizaciju FLCCC – Frontline Critical Covid Care koja je pomogla tisućama i tisućama ljudi.

FLCCC (www.flccc.net) je razvio nekoliko uspješnih protokola za liječenje, pa tako na njihovim stranicama možete pronaći protokole za prevenciju, za liječenje te za slučaj hospitalizacije zbog covida. Također su razvili i protokole za long covid i za nuspojave nakon cijepljenja protiv covida.

U protokolima se, između ostalih, koriste lijekovi ivermectin i hidroksiklorokin, generički lijekovi koji su žestoko napadani, demonizirani i zabranjivani. Sad je potpuno jasno i zašto.
Jer su vrlo učinkoviti i sigurni, i ukoliko bi se dopustila njihova upotreba u liječenju od covida, ljudi bi bili izliječeni, ne bi bilo „slučajeva“, vjerojatno ne bi bilo ni smrtnih ishoda i ne bi bilo potrebe za spasonosnim mRNA pripravkom. Zato su se korumpirani WHO i javnozdravstvene institucije posebno potrudili da onemoguće upotrebu generičkih lijekova.

Cijelu epizodu SLOBODNI podcast Specijal iz Bruxellesa povodom ICS-a Međunarodnog covid summita možete pogledati ovdje
https://bit.ly/SLOBODNIpodcast
Pridružite se t.me/andrijaklaric
Pratite https://twitter.com/andrija_klaric
https://www.instagram.com/andrijaklaric/