SLOBODNI podcast znanstvene minute s prof.dr.sc. Krešimirom Pavelićem

SLOBODNI Podcast znanstvene minute s prof.dr.sc. Krešimirom Pavelićem

Profesor Pavelić govori o raznim dostupnim izvještajima i studijama koje dokazuju da takozvana cjepiva protiv covida uzrokuju velike i teške štetne posljedice po ljudsko zdravlje.
Izvještaj Europske agencije za lijekove (EMA) od 25.03.2023. navodi 50663 smrtnih slučajeva i preko 5 milijuna prijavljenih nuspojava. Ovdje treba još uzeti u obzir da se nuspojave prijavljuju teško i rijetko te da su ove brojke tek vrh ledenog brijega.
Vlade i regulatorne agencije su itekako svjesne što se događa i da je veliki broj ljudi nastradao. Zato se podaci skrivaju, a ono što izađe van, s tim se manipulira i u javnost se ne iznose točne informacije.

Prema svim sada dostupnim podacima, cjepiva rade upravo suprotno od onoga kako ih političari i farma kartel reklamiraju. Što se više cijepite, veća je vjerojatnost da ćete oboljeti od covida, pa i umrijeti. Takozvana cjepiva povećavaju mortalitet i od ostalih uzroka.
Najnovija studija izraelskog ministarstva zdravstva pokazuje da cjepiva povećavaju rizik od smrti tijekom vremena, vrhunac je 4 mjeseca nakon druge doze. Također je ustanovljeno povećanje kardiovaskularnih događaja nakon cijepljenja kod dobne skupine 12 do 29 godina. Studija je objavljena, no, naravno skrivena je od očiju javnosti i nijedan ju MSM nije objavio.

Unatoč svemu što je izašlo na vidjelo, Svjetska zdravstvena organizacija i dalje zahtijeva cijepljenje svega što hoda. Tu joj se pridružuje ministar Beroš sa svojom famoznom objavom o doživotnom cijepljenju.
WHO je trenutno najveća prijetnja zdravlju i opstanku čovječanstva, ta se kriminalna organizacija treba raspustiti, a odgovorni za zločine zadnje tri godine privesti pravdi i procesuirati. Isto vrijedi za sve političare i „struku“ koji su bespogovorno izvršavali njihove ubojite zahtjeve.

#NapustimoWHO
#StopWHO

Prilozi koji se spominju u izlaganju mogu se pročitati ovdje https://bit.ly/priloziZM5Pavelić