Solarna aktivnost – pokretač stvarnih klimatskih promjena

Za razliku od potpuno neutemeljene i pseudoznanstvene tvrdnje da je CO2 pokretač klimatskih promjena, znanstvenici s Danskog meteorološkog instituta su još 1991. godine ustanovili povezanost solarne aktivnosti s promjenom temperature na Zemlji. Klima se oduvijek mijenjala, to nije sporno, no, sporne su znanstveno nedokazane tvrdnje klimatskih alarmista da je CO2 uzrok klimatskih promjena, posebice globalnog zagrijavanja.

Znanstvenici s navedenog instituta su sastavili evidenciju sunčevih pjega u 20-tom stoljeću te ih usporedili s evidencijom kretanja temperature – i tu su našli usku korelaciju. Kako bi dodatno provjerili svoje nalaze, otišli su u prošlost, te su analizirali astronomske zapise unazad 400 godina. Rezultati su ponovno pokazali da su varijacije u solarnoj aktivnosti blisko povezane s varijacijama temperatura na Zemlji.

Dakle, Sunce je gotovo sigurno jedan od pokretača uobičajenih klimatskih promjena.

CO2, sa svojim udjelom od 0,04% u atmosferi, nije nikakav pokretač klimatskih promjena niti ima ikakav učinak na klimu!

Priča o CO2 je u potpunosti iskonstruirana u bolesnim agendaškim umovima, koji uz pomoć tog narativa žele uspostaviti nadzor i kontrolu svih ljudskih aktivnosti. Pa je tako za spas planete potrebno smanjiti emisije CO2 što će se postići korištenjem neefikasnih i ekološki neprihvatljivih električnih automobila, „zamračivanjem“ Sunca, eliminiranjem krava jer prde i konzumiranjem slasnog umjetnog mesa i kukaca. Kako bi naši dobročinitelji mogli kontrolirati pridržavamo li svih “klimatskih pravila”, dobronamjerno će nas pratiti na svakom koraku preko digitalnog ID-a i digitalne valute.
Naravno, sve je to za naše dobro!

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu