Sound of Freedom – novi film Jima Caviezela

Nekako smo uvjereni da će najava, kao i sam film, ukoliko ikad i dođe u Hrvatsku, “slučajno” proći ispod radara hrvatskih medija. Bila bi to prava šteta pa vam donosimo mali uvid.

Sound of Freedom bit će objavljen u 1200 kina diljem Amerike 4. srpnja. Predstavnik studija izjavio je za LifeSite da se “nadaju” da će film u jednom trenutku objaviti na međunarodnoj razini, ali da još ne planiraju to učiniti. “Misija ovog filma i uloga Angel Studiosa u njegovoj distribuciji jest širenje svijesti diljem svijeta o strahotama trgovine ljudima”.

Glavni protagonist filma, glumac Jim Caviezel, izjavio je kako nakon svoje uloge u filmu Pasija nije više mogao dobiti nikakvu ulogu u Hollywoodu. Kojeg li oksimorona! Mjesto razvrata koje služi  agendi u bolesnom oblikovanju društva, znakovitog imena, u kojem nema ništa sveto, uskraćuje uloge čovjeku koji je maestralno iznio ulogu upravo svetog Čovjeka, Isusa Krista.  Onoga kojeg ni autocorrect nema u svojoj arhivi, Onoga koji je u duhovnom boju koji upravo prolazimo najveća smetnja i prepreka globalistima.

Da je i u našoj domovini tako, barem nam glavni mediji tako pokazuju, govori nam činjenica da je ovaj, prije svega krasan čovjek, a onda i glumac velikog kalibra, prošli petak (26.05.) posjetio našu Hrvatsku. Udruženi mediji u službi globalista svojski su se trudili da ne talasaju sa takvom najavom, ali nisu mogli spriječiti da vatra siđe.  Prošli petak, Zagrebačka Arena bila je tijesna za sve one koji su svim srcem htjeli biti nazočni. Sve se orilo od pjesme i molitve.

Dragi Jim Caviezel, hvala ti, na svemu što radiš.

Zanimljiv intervju na temu, na engleskom jeziku, s Jimom možete pročitati i poslušati na ovoj poveznici:

https://www.lifesitenews.com/news/jim-caviezel-blows-lid-off-child-trafficking-epstein-island-hollywood-in-steve-bannon-interview/?utm_source=digest-profamily-2023-05-24&utm_medium=email