Stakeholder kapitalizam

Stakeholder kapitalizam – U emisiji SLOBODNI podcast gostovao je Richard Jeffs, producent filma „Stakeholder communism“. U ovom isječku pojašnjava što je stakeholder kapitalizam i što ga je nagnalo da snimi dokumentarac na tu temu.

Većina ljudi ne shvaća da je takozvana elita s covid operacijom pokrenula uspostavljanje novog političkog sustava i novog društvenog uređenja. Kako nam je lijepo Božinović najavio na prvoj pressici na početku plandemije – „ovo je sad novo normalno, i nema više povratka na staro“. Toliko o tome da „nitko nije ništa znao“.

Klaus Schwab i svi koji mu se dolaze pokloniti na okupljanjima u Davosu, uključujući i našeg AP-a, propagiraju Veliki reset, Četvrtu industrijsku revoluciju i stakeholder kapitalizam, koji je zapravo ništa drugo do još gori i napredniji oblik komunizma. Tehnokratski komunizam koji je na snazi u Kini, kojemu se Schwab iznimno divi.

Sve što je došlo i dolazi od Svjetskog ekonomskog foruma je usmjereno protiv čovjeka i protiv temeljnih ljudskih vrijednosti. Sve što izlazi iz tog zlog transhumanističkog centra je protu-ljudska agenda. Na žalost, gotovo sve vlade na svijetu su prihvatile tu demonsku agendu i rade aktivno na uništavanju čovječanstva.

#StopAgenda2030

Izvor: https://t.me/andrijaklaric/27544

Cijela emisija je na: https://rumble.com/v50j5el-slobodni-podcast-83-richard-jeffs-stakeholder-communism.html

Dokumentarac je na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=A1m4zZvyCxg