ugovor sa who

Što će se dogoditi ako potpišemo Ugovor o pandemiji i amandmane na IHR?

Izdvajamo primjere iz stručnog članka na temu što će se dogoditi ukoliko države popuste pritisku Svjetske zdravstvene organizacije i sljedeće godine u svibnju potpišu Ugovor o pandemiji i amandmane na IHR (Međunarodni zdravstveni propisi).
Članak su napisali odvjetnici iz Austrije pa je u njemu kao zemlja primjer stavljena Austrija. Mi smo umjesto Austrije stavili Hrvatsku, jer će sve biti podjednako obavezno i kod nas.

▪️Pretpostavimo da postoji ptičja gripa u Danskoj i WHO odluči uništiti sve kokoši u Europi. Onda bi se to moralo provesti i u Hrvatskoj.

▪️Pretpostavimo da se Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji čini da je zagađenje finom prašinom ili CO2 u nekim europskim prijestolnicama previsoko i odluči uvelike zabraniti transport i industriju. Onda bi se to moralo provesti i u Hrvatskoj.

▪️Pretpostavimo da je WHO zabrinut zbog broja slučajeva raka i zahtijeva od država članica da osiguraju preventivni tretman za cijelu populaciju s 15 različitih cijepljenja protiv raka. Onda bi se to moralo provesti i u Hrvatskoj.

Dakle, količina zahtjeva koji mogu doći od Svjetske zdravstvene organizacije i koji su automatski obaveza, a ne smjernica, je beskonačna.

Prema njima, sve sada pripada u domenu „javnog zdravlja“ – zagađenje zraka, klimatske promjene (nejasno definirano, pa se sve može proglasiti klimatskom promjenom), kronične bolesti, mentalne bolesti, pretilost, prehrana (smijemo li jesti meso ili ne)…

Nema granica – Tedros može proglasiti izvanredno stanje za što god mu taj dan padne na pamet – ili što mu vlasnici koji ga plaćaju nalože.

Svjetska zdravstvena organizacija je korumpirana organizacija koja odavno više nema nikakve veze sa zdravljem, i koja djeluje isključivo u interesima svojih pravih vlasnika, a to su najveći financijeri poput Gates fondacije, GAVI-a i sličnih organizacija.
To je vrlo opasna organizacija sa zlokobnim i nedobronamjernim ciljevima i jedini je ispravni put hitno izaći iz WHO!

#ExitWHO
#NapustimoWHO

Wie die WHO mit Pandemievertrag und International Health Regulations Parlamente und Bürger entmachtet