Što je Agenda 21?

Agenda 21 je plan Ujedinjenih naroda koji je kreiran još 1992. godine, i kojeg su potpisale 179 države. Radi se o planu za stvaranje totalitarne države na globalnom nivou, te apsolutnoj kontroli svih resursa i živih bića na svijetu. Uključuje rušenje razvijenih nacija te urušavanje svjetske ekonomije, kako bi sve moglo lako prijeći u ruke korporacija.

Mainstream mediji su u vlasništvu pet velikih korporacija te pravu sliku i pravo značenje Agende 21 nećemo nikada vidjeti niti pročitati u MSM-u. U to smo se jako dobro uvjerili zadnje tri godine.

Prirodni nasljednik Agende 21 je Agenda 2030, čiji smo uvodni dio doživjeli kroz takozvanu corona krizu – a sad smo dovoljno preparirani da prihvatimo kao normalno ostale ciljeve agende: klimatske promjene, CO2 poreze, rodnu ideologiju, ukidanje privatne imovine, konzumiranje kukaca i umjetnog mesa (spominje se i ljudsko meso), digitalni ID, cjepiva svakih par mjeseci, transhumanizam…

Važno je educirati se i shvatiti u kakvom svijetu živimo. Svjestan i slobodan čovjek sposoban je oduprijeti se svakom zlu!